Жена голмана Јунајтеда: Нек' вас је срамота!

Није љута само због минутаже свог супруга, која не постоји, већ и због једног заиста неучтивог потеза "ђавола".

Фудбал 01.12.2015 | 12:40
Жена голмана Јунајтеда: Нек' вас је срамота!

Манчестер јунајтед не рачуна на Виктора Валдеса ни у ком погледу.

Помало заборављени шпански голман, који је у клубу више од годину дана (од октобра 2014), скрајнут је из екипе и када су у питању утакмице и када су у питању хуманитарне активности.

Некадашњи чувар мреже Барселоне, троструки освајач Лиге шампиона, последњи меч је одиграо 24. маја, против Хала и многи су ове јесени и сметнули са ума чињеницу да је и даље голман "ђавола".

Помало неукусно, та чињеница заборављена је и минулог викенда, када су Уницеф и клуб организовали хуманитарну вечеру, на којој није било места и за Виктора.

То је посебно засметало његовој супрузи, Јоланди Кардони. На Инстаграму је због тога окачила фотку са вечере и поруку: "Последње што бих очекивала од тако великог клуба као што је Манчестер јунајтед је да не позове мог супруга на вечеру 'Уницеф за Уницеф'".

И овим гестом, Валдесу је стављено до знања да је време да пакује ствари за селидбу са Олд Трафорда.

Исто му је, још конкретније, речено крајем прошле сезоне, када је наљутио менаџера Луја Ван Гала одлуком да не наступи за У-21 тим Јунајтеда.

Раније овог месеца, Валдесу је поручено и да ће бити кажњен ако буде 'ухваћен' у комуникацији за неким од чланова првог тима или ако буде у клупском тренинг центру у време тренинга екипе. Чак му није додељен ни број који би носио ове сезоне, а није добио ни званично клупско одело.

Растанак Јунајтеда и Шпанца који ће у јануару напунити 34 године чини се више него логичним расплетом ове непријатне ситуације.

Коментари / 0

Оставите коментар