Žena golmana Junajteda: Nek' vas je sramota!

Nije ljuta samo zbog minutaže svog supruga, koja ne postoji, već i zbog jednog zaista neučtivog poteza "đavola".

Fudbal 01.12.2015 | 12:40
Žena golmana Junajteda: Nek' vas je sramota!

Mančester junajted ne računa na Viktora Valdesa ni u kom pogledu.

Pomalo zaboravljeni španski golman, koji je u klubu više od godinu dana (od oktobra 2014), skrajnut je iz ekipe i kada su u pitanju utakmice i kada su u pitanju humanitarne aktivnosti.

Nekadašnji čuvar mreže Barselone, trostruki osvajač Lige šampiona, poslednji meč je odigrao 24. maja, protiv Hala i mnogi su ove jeseni i smetnuli sa uma činjenicu da je i dalje golman "đavola".

Pomalo neukusno, ta činjenica zaboravljena je i minulog vikenda, kada su Unicef i klub organizovali humanitarnu večeru, na kojoj nije bilo mesta i za Viktora.

To je posebno zasmetalo njegovoj supruzi, Jolandi Kardoni. Na Instagramu je zbog toga okačila fotku sa večere i poruku: "Poslednje što bih očekivala od tako velikog kluba kao što je Mančester junajted je da ne pozove mog supruga na večeru 'Unicef za Unicef'".

I ovim gestom, Valdesu je stavljeno do znanja da je vreme da pakuje stvari za selidbu sa Old Traforda.

Isto mu je, još konkretnije, rečeno krajem prošle sezone, kada je naljutio menadžera Luja Van Gala odlukom da ne nastupi za U-21 tim Junajteda.

Ranije ovog meseca, Valdesu je poručeno i da će biti kažnjen ako bude 'uhvaćen' u komunikaciji za nekim od članova prvog tima ili ako bude u klupskom trening centru u vreme treninga ekipe. Čak mu nije dodeljen ni broj koji bi nosio ove sezone, a nije dobio ni zvanično klupsko odelo.

Rastanak Junajteda i Španca koji će u januaru napuniti 34 godine čini se više nego logičnim raspletom ove neprijatne situacije.

Komentari / 0

Ostavite komentar