Бане: Дијегу је тешко, али није он изнад тима!

Капитен српске репрезентације скренуо пажњу саиграчу из Челсија, незадовољном што је није улазио у игру против Тотенхема.

Фудбал 01.12.2015 | 11:20
Бане: Дијегу је тешко, али није он изнад тима!

Понашање Дијега Косте изгледа је дошло "преко главе" и фудбалерима Челсија.

Пргави Бразилац са шпанским пасошем јавно је показао незадовољство јер га није био у тиму против Тотенхема, па је приликом повратка на клупу са загревања бацио маркер у правцу тренера Жозеа Муриња.

Португалац то није одмах приметио, али је и у изјави после утакмице био прилично смирен. За разлику од тренера, који то вероватно није желео да чини путем медија, Кости је приговорио Бранислав Ивановић.

"Очекујем да Дијего из овога изађе још јачи. Почели смо сезону као тим и тако би требало да је завршимо. Некада је играчу веома тешко када не игра, али ситуација у клубу је нормална и то је најважније. И када губимо утакмице не ради се само о појединцима, већ о целом тиму", рекао је капитен српске репрезентације, а преноси Ивнинг Стандард.

Ивановић је додао да Коста мора да буде стрпљив и сачека шансу.

"Коста није играо против Тотенхема, али верујем да хоће наредну утакмицу. Постигао је победоносни гол против Норича, али цела екипа има заслуге за то. Сви морамо то да знамо", закључио је Ивановић.

Челси је тек на 14. месту Премијер лиге са 15 бодова, у сезони у којој бране титулу шампиона, тако да атмосфера на Стамфорд Бриџу и није баш најбоља.

Коментари / 0

Оставите коментар