Bane: Dijegu je teško, ali nije on iznad tima!

Kapiten srpske reprezentacije skrenuo pažnju saigraču iz Čelsija, nezadovoljnom što je nije ulazio u igru protiv Totenhema.

Fudbal 01.12.2015 | 11:20
Bane: Dijegu je teško, ali nije on iznad tima!

Ponašanje Dijega Koste izgleda je došlo "preko glave" i fudbalerima Čelsija.

Prgavi Brazilac sa španskim pasošem javno je pokazao nezadovoljstvo jer ga nije bio u timu protiv Totenhema, pa je prilikom povratka na klupu sa zagrevanja bacio marker u pravcu trenera Žozea Murinja.

Portugalac to nije odmah primetio, ali je i u izjavi posle utakmice bio prilično smiren. Za razliku od trenera, koji to verovatno nije želeo da čini putem medija, Kosti je prigovorio Branislav Ivanović.

"Očekujem da Dijego iz ovoga izađe još jači. Počeli smo sezonu kao tim i tako bi trebalo da je završimo. Nekada je igraču veoma teško kada ne igra, ali situacija u klubu je normalna i to je najvažnije. I kada gubimo utakmice ne radi se samo o pojedincima, već o celom timu", rekao je kapiten srpske reprezentacije, a prenosi Ivning Standard.

Ivanović je dodao da Kosta mora da bude strpljiv i sačeka šansu.

"Kosta nije igrao protiv Totenhema, ali verujem da hoće narednu utakmicu. Postigao je pobedonosni gol protiv Noriča, ali cela ekipa ima zasluge za to. Svi moramo to da znamo", zaključio je Ivanović.

Čelsi je tek na 14. mestu Premijer lige sa 15 bodova, u sezoni u kojoj brane titulu šampiona, tako da atmosfera na Stamford Bridžu i nije baš najbolja.

Komentari / 0

Ostavite komentar