Фјури: Хеј нека боксује с Кременком! Са мном неће!

Нови светски шампион у тешкој категорији британски боксер Тајсон Фјури рекао је да неће боксовати против "преваранта" Дејвида Хеја.

Остали спортови 01.12.2015 | 19:00
Фјури: Хеј нека боксује с Кременком! Са мном неће!

Хеј је до сада у два наврата одустао од њихових мечева.

Фјури је у суботу увече у Диселдорфу једногласном одлуком судија на поене победио Украјинца Владимира Кличка и преузео титуле светског шампиона у тешкој категорији у WБА, ИБФ и WБО верзијама.

Хеј је прошле недеље саопштио да ће се вратити боксу и да ће у јануару боксовати против Марка де Морија.

Фјури је рекао да неће боксовати против сународника Хеја, али је изразио жељу за реваншом са Кличком.

"Хеј никада неће добити шансу после свега што ми је урадио. Никада му нећу пружити прилику. Ако постане обавезни изазивач за WБА појас, ето му титула у WБА. Пустите га да боксује са Фредом Кременком или било ким и да ништа не заради. За шта год се такмичи, ја ћу одмарати, нека се бори са наредним изазивачем. Ја му нећу давати исплате", рекао је Фјури.

Фјури је додао да га не занима колико би новца могао да заради из дуела са Хејом.

"Није ме брига ни ако каже да могу да зарадим 10 милиона фунти, не ради се о новцу. Наредна борба са Владимиром Кличком ће бити за много више новца. Хеј неће добити прилику од нас, он је варалица и преварант. Желим да будем велики шампион. Оно што могу да кажем о реваншу (са Кличком) је да ће бити експлозиван", рекао је Фјури.

Коментари / 0

Оставите коментар