Гарсија не подноси оставку: Даћу Роми своје срце!

Тренер фудбалера Роме Руди Гарсија рекао је да неће поднети оставку упркос лошим резултатима екипе у последње три утакмице.

Фудбал 30.11.2015 | 21:20
Гарсија не подноси оставку: Даћу Роми своје срце!

Рома је у недељу на свом терену изгубила у првенству од Аталанте са 0:2, а прошле недеље од Барселоне са 1:6 у Лиги шампиона.

"Нећу се предати. Љут сам и разочаран и морамо да се боримо како бисмо изашли из ове ситуације. Морамо да останемо сложни, играчи не смеју да изгубе самопоуздање. Још можемо да будемо иста Рома са најбољим нападом у Серији А", рекао је Гарсија, пренео је Коријере дело Спорт.

Такође, 21. новембра, Рома је одиграла нерешено са Болоњом, па је сада четврта на табели Серије А.

"Борићу се, даћу Роми своје срце. Не познају ме они који мисле да ћу поднети оставку. Ово није најгори преиод у клубу откако сам дошао, чак смо и у прошлој сезони имали тежак период. Наши циљеви су и даље достижни, да прођемо у осмину финала Лига шампиона и останемо у врху табеле", додао је он.

Гарсија је рекао да преузима одговорност за лоше резултате.

"Сигуран сам да нас иза облака чека плаво небо. Сви смо љути и разочарани нашом игром. Када се опораве повређени играчи ћемо јачи, али то није изговор", рекао је Гарсија.

Директор у Роми Валтер Сабатини подржао је Гарсију.

"Не размишљамо о промени тренера. Понекад Руди и ја не размишљамо исто, али у овоме смо заједно. Он заслужује да предводи Рому", рекао је Сабатини.

Коментари / 0

Оставите коментар