Garsija ne podnosi ostavku: Daću Romi svoje srce!

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je da neće podneti ostavku uprkos lošim rezultatima ekipe u poslednje tri utakmice.

Fudbal 30.11.2015 | 21:20
Garsija ne podnosi ostavku: Daću Romi svoje srce!

Roma je u nedelju na svom terenu izgubila u prvenstvu od Atalante sa 0:2, a prošle nedelje od Barselone sa 1:6 u Ligi šampiona.

"Neću se predati. Ljut sam i razočaran i moramo da se borimo kako bismo izašli iz ove situacije. Moramo da ostanemo složni, igrači ne smeju da izgube samopouzdanje. Još možemo da budemo ista Roma sa najboljim napadom u Seriji A", rekao je Garsija, preneo je Korijere delo Sport.

Takođe, 21. novembra, Roma je odigrala nerešeno sa Bolonjom, pa je sada četvrta na tabeli Serije A.

"Boriću se, daću Romi svoje srce. Ne poznaju me oni koji misle da ću podneti ostavku. Ovo nije najgori preiod u klubu otkako sam došao, čak smo i u prošloj sezoni imali težak period. Naši ciljevi su i dalje dostižni, da prođemo u osminu finala Liga šampiona i ostanemo u vrhu tabele", dodao je on.

Garsija je rekao da preuzima odgovornost za loše rezultate.

"Siguran sam da nas iza oblaka čeka plavo nebo. Svi smo ljuti i razočarani našom igrom. Kada se oporave povređeni igrači ćemo jači, ali to nije izgovor", rekao je Garsija.

Direktor u Romi Valter Sabatini podržao je Garsiju.

"Ne razmišljamo o promeni trenera. Ponekad Rudi i ja ne razmišljamo isto, ali u ovome smo zajedno. On zaslužuje da predvodi Romu", rekao je Sabatini.

Komentari / 0

Ostavite komentar