Видео: Упознајте човјека који је пребио Кличка!

"КРАЉ ЦИГАНА" И БЕТМЕН ИЗ ПРИКОЛИЦЕ!!! Тајсон Фјури (27) је бацио на колена великог шампиона! Он није само победио, буквално је пребио Владимира Кличка. Украјинац није знао где се налази. Остао је на ногама, али одлуку судија нико није морао да чека. Одмах је било јасно да ће први пут од 2004. године осетити горчину пораза. Преко ноћи Фјури је постао светска мега звезда!

Остали спортови 30.11.2015 | 23:45
Видео: Упознајте човјека који је пребио Кличка!

У рингу је показао неустрашивост, а и ван “конпаца” његова прича је више него интересантна.

Сам је себи наденуо надимак “Краљ цигана”. Он је из ирске породице путника и све док се није оженио живео је у приколици. И поред тога, скромност му није врлина. За себе, потпуно озбиљан, каже да је “најбољи тешкаш свих времена”.

Од првог дана његов живот је велика борба. Родио се три месеца раније, и лекари су били готово сигурни да неће успети да се извуче. Тек у шестој години је почео да расте, до тада је био најниже дете у крају.

У породици Фјури бокс је начин живота. И Тајсонов отац Џон био је више него успешан у рингу. Желео је да му се син бави овим спортом па му је дао име по Мајку Тајсону. Каријера овог легендарног спортисте послужила је Џону да одабере идеално име за свог наследника.

И поред тога што је солидно образован, Фјури није неки велики љубитељ читања. На његовој полици могуће је наћи само једну књигу - Библију.

Он је висок 206 центиметара и не може да спава у обичном кревету. Специјално је наручио посебан модел. Фјури може да се “похвали” чињеницом да је његов кревет исти као онај који користи краљица Енглеске. У шали каже да су управо добар кревет и удобне ципеле све што му је потребно.

И поред тога што нема неких великих испада ван спортског борилишта, Фјури је недавно шокирао свет изјавом о допингу.

- Зашто не бисмо узмиали средстава да будемо бољи? Публика би уживала и зато сматрам да је у боску потребно да се легализује допинг - закључио је Тајсон.

Имао је једну велику жељу, али је супруга Парис без размишљања рекла “не”! Фјури је хтео да сина назове Исус, али је после договора са женом одлучио да наследнику да име Принц.

И за крај, он за себе мисли да је суперхерој. На конференцију за штампу дошао је обучен као Бетмен...

Борба са халуцинацијама
Тајсон Фјури се као дете борио са озбиљним поремећајем. Често му се привиђало да његова кућа гори или да се у соби налази са пуно чудовишта. Проблеми су нестали после шесте године када је нагло почео да расте.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамарис

01.12.2015 04:19

А нек је неко срусио украинско руска го.на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре тамарис

01.12.2015 12:08

А ције си ти?

ОДГОВОРИТЕ