Видео: Усташа Шимунић не престаје!!!

Такозвани "Џо" хвали се и поноси својим усташким покличом од пре две године. Време је да се једном заувек протера из спорта!

Фудбал 30.11.2015 | 19:20
Видео: Усташа Шимунић не престаје!!!

"Нисам могао да изаберем лепши начин да завршим каријеру", рекао је недавно Јосип Шимунић, кога у Хрватској зову "Џо", поводом промоције документарног филма "Моја вољена Хрватска".

У филму у којем је приказан животни пут фудбалера од Аустралије до Хрватске, Шимунић је са поносом говорио о урлику у микрофон после утакмице баража за Светско првенство 2014. против Исланда на Максимиру.

"За дом спреми", узвикнуо је Шимунић, иако светсан чињенице да су управо под тим покличном усташе фашистичке творевине Независне Државе Хрватске направиле један од највећих покоља у Европи за време Другог светског рата, побивши око милион Срба, Јевреја, Рома и комунистиа.

"У ове две године пуно тога негативног је написано о мени, али нико није чуо моју страну приче. Због тога сам се нашао са редатељем Јаковом Седларом и одлучили смо да снимимо филм", почео је "несхваћени" Шимунић своју причу.

"Желим да људима покажем да нисам направио ништа лоше. Ако они нису срећни због тога, то је њихов проблем", наставио је бивши репрезентативац Хрватске причу.

"То је била моја битка и две године после и даље се борим и борићу се. Показао сам патриотизам. Никад нисам зажалио због тога што сам направио и никад то не бих повукао. Многи су ме питали је ли ми било жао што нисам ишао у Бразил. Није, јер је ово био један од најбољих начина да завршим каријеру. Срећан сам и поносан сам због тога", рекао је помоћник селектора Хрватске Анте Чачића.

Шимунићу, очигледно, ни казна ФИФА, односно суспензија наступа на Мундијалу у Бразилу није била довољна да барем сакрије своју стртаст, која, признаћете, нема много везе са патриотизмом већ чистим фашизмом.

Сада је ФИФА на потезу и право је време да се фашиста удаљи из фудбала једном заувек!

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ФАКТ

30.11.2015 18:30

СТА БИ БИЛО И ДА ЈЕ ОН БИО НА СВИЈЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ У БРАЗИЛУ???СТА ОН МИСЛИ ДА ЈЕ ОН?ЗА МЕНЕ ЛИЧНО НИКАКАВ ИГРАЦ НИЈЕ БИО!!!ТО ЈЕ САМО ЈЕДНЕ ОБИЦНА ФАШИСТИЧКА БУДАЛА ТО ЈЕ СВЕ!!!ПОЗЗЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

30.11.2015 18:33

УСТАДО ЈА УСТАСЕ СВИ!!!(МИНИМАКС)....

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

30.11.2015 18:53

Морао би отици код психијатра (или он или ја). А сада озбиљно НДХ никада није смела постати дрзава. Постала је због полтронства према САД-у. Из тог разлога је и примљена у ЕУ иако не испуњава основне стандарда пријема у ту организацију. Али "брацо хрвати" пролази време, ситуација се мења. Нити це ЕУ имати снагу какву има данас, нити це САД имати снагу као данас, а сутра када се буду повукле "Сесељеве" границе (какав он год кретен био), молицете Србе као и 18-те и 45-те да будете у истој дрyави са Србијом. Надам се да тада Србија неце пристати на то па онда гајите своје устаство на границном појасу са брацом Словенцима у неких 50-так километара. Ајд здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.11.2015 21:33

Ма није запамцен по игри него по устаслуку ако сматра да је то успјех треба се одмах убити

ОДГОВОРИТЕ