Video: Ustaša Šimunić ne prestaje!!!

Takozvani "Džo" hvali se i ponosi svojim ustaškim pokličom od pre dve godine. Vreme je da se jednom zauvek protera iz sporta!

Fudbal 30.11.2015 | 19:20
Video: Ustaša Šimunić ne prestaje!!!

"Nisam mogao da izaberem lepši način da završim karijeru", rekao je nedavno Josip Šimunić, koga u Hrvatskoj zovu "Džo", povodom promocije dokumentarnog filma "Moja voljena Hrvatska".

U filmu u kojem je prikazan životni put fudbalera od Australije do Hrvatske, Šimunić je sa ponosom govorio o urliku u mikrofon posle utakmice baraža za Svetsko prvenstvo 2014. protiv Islanda na Maksimiru.

"Za dom spremi", uzviknuo je Šimunić, iako svetsan činjenice da su upravo pod tim pokličnom ustaše fašističke tvorevine Nezavisne Države Hrvatske napravile jedan od najvećih pokolja u Evropi za vreme Drugog svetskog rata, pobivši oko milion Srba, Jevreja, Roma i komunistia.

"U ove dve godine puno toga negativnog je napisano o meni, ali niko nije čuo moju stranu priče. Zbog toga sam se našao sa redateljem Jakovom Sedlarom i odlučili smo da snimimo film", počeo je "neshvaćeni" Šimunić svoju priču.

"Želim da ljudima pokažem da nisam napravio ništa loše. Ako oni nisu srećni zbog toga, to je njihov problem", nastavio je bivši reprezentativac Hrvatske priču.

"To je bila moja bitka i dve godine posle i dalje se borim i boriću se. Pokazao sam patriotizam. Nikad nisam zažalio zbog toga što sam napravio i nikad to ne bih povukao. Mnogi su me pitali je li mi bilo žao što nisam išao u Brazil. Nije, jer je ovo bio jedan od najboljih načina da završim karijeru. Srećan sam i ponosan sam zbog toga", rekao je pomoćnik selektora Hrvatske Ante Čačića.

Šimuniću, očigledno, ni kazna FIFA, odnosno suspenzija nastupa na Mundijalu u Brazilu nije bila dovoljna da barem sakrije svoju strtast, koja, priznaćete, nema mnogo veze sa patriotizmom već čistim fašizmom.

Sada je FIFA na potezu i pravo je vreme da se fašista udalji iz fudbala jednom zauvek!

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

FAKT

30.11.2015 19:30

STA BI BILO I DA JE ON BIO NA SVIJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU???STA ON MISLI DA JE ON?ZA MENE LIČNO NIKAKAV IGRAC NIJE BIO!!!TO JE SAMO JEDNE OBICNA FAŠISTIČKA BUDALA TO JE SVE!!!POZZZ

ODGOVORITE
Name

JA

30.11.2015 19:33

USTADO JA USTASE SVI!!!(MINIMAKS)....

ODGOVORITE
Name

kiza

30.11.2015 19:53

Morao bi otici kod psihijatra (ili on ili ja). A sada ozbiljno NDH nikada nije smela postati drzava. Postala je zbog poltronstva prema SAD-u. Iz tog razloga je i primljena u EU iako ne ispunjava osnovne standarda prijema u tu organizaciju. Ali "braco hrvati" prolazi vreme, situacija se menja. Niti ce EU imati snagu kakvu ima danas, niti ce SAD imati snagu kao danas, a sutra kada se budu povukle "Seseljeve" granice (kakav on god kreten bio), molicete Srbe kao i 18-te i 45-te da budete u istoj dryavi sa Srbijom. Nadam se da tada Srbija nece pristati na to pa onda gajite svoje ustastvo na granicnom pojasu sa bracom Slovencima u nekih 50-tak kilometara. Ajd zdravo

ODGOVORITE
Name

Md

30.11.2015 22:33

Ma nije zapamcen po igri nego po ustasluku ako smatra da je to uspjeh treba se odmah ubiti

ODGOVORITE