Муслин се нуди за селектора Србије!

Бивши тренер Црвене звезде сматра да је неопходно направити жестоке резове у редовима "орлова" после "ужасних резултата у квалификацијама за ЕУРО 2016."!

Фудбал 30.11.2015 | 18:00
Муслин се нуди за селектора Србије!

Славољуб Муслин има једну жељу - да буде селектор Србије. Он не крије да би то била круна његове каријере.

"Све је могуће, па тако и да будем селектор Србије. Наравно, ако су заинтересовани они који ће водити Фудбалски савез Србије. Отворен сам за разговор. Не кријем да бих волео да водим репрезентацију. Круна моје каријере била би да будем селектор 'орлова'", изјавио је за "Курир" Муслин.

Бивши тренер Црвене звезде сматра да је после лоших резултата и неосласка репрезентације на Европско првенство у Француској следеће године време да се повуку радикални потези.

"Овако више не иде! Ми имамо добре играче, али нешто је очигледно труло и не ваља. Очигледно је да неки играчи не дају свој максимум у репрезентацији као што то чине у клубовима за које играју. Можда ту има и грешке до селектора, који није могао да им се наметне као личност и ауторитет. Иза Србије су ужасни резултати. Сада мора да се направи тим који ће бити на окупу у наредне две до четири године. Више не сме да се ради по принципу од данас до сутра".

Он истиче да су промене неминовне, а да је први потез смена на клупи.

"Мора да дође нови селектор! Да се крене од нуле! Светски прваци са Новог Зеланда морају да уђу у најјачу репрезентацију. Ови старији играчи су на заласку каријере и некима се треба захвалити. Треба увести дисциплину. Онај ко носи дрес Србије мора да даје пример другима. Они који неће да се боре не треба ни да долазе", рекао је Муслин.

БОЖОВИЋУ, ПРЕТЕКНИ МЕ!
Славољуб Муслин из иностранства помно прати догађаје у српском фудбалу, а нарочито Црвену звезду. Предвођени Миодрагом Божовићем црвено-бели су уписали 16 победа у низу и имају прилику да сруше Муслинов рекорд од 17 везаних тријумфа у једној сезони, а 23 укупно. Искусни стручњак навија да Божовић то уради. "Од срца желим Грофу да ме претекне! Тешко је поредити тадашњи мој тим са овим његовим. Ја сам на окупу имао искусне играче који су дуго били заједно, а олакшавајућа околност за њега је што има странце у тиму. Божовић је направио велики успех и заслужили су сви заједно да оборе рекорд", рекао је Муслин.

Коментари / 0

Оставите коментар