Muslin se nudi za selektora Srbije!

Bivši trener Crvene zvezde smatra da je neophodno napraviti žestoke rezove u redovima "orlova" posle "užasnih rezultata u kvalifikacijama za EURO 2016."!

Fudbal 30.11.2015 | 18:00
Muslin se nudi za selektora Srbije!

Slavoljub Muslin ima jednu želju - da bude selektor Srbije. On ne krije da bi to bila kruna njegove karijere.

"Sve je moguće, pa tako i da budem selektor Srbije. Naravno, ako su zainteresovani oni koji će voditi Fudbalski savez Srbije. Otvoren sam za razgovor. Ne krijem da bih voleo da vodim reprezentaciju. Kruna moje karijere bila bi da budem selektor 'orlova'", izjavio je za "Kurir" Muslin.

Bivši trener Crvene zvezde smatra da je posle loših rezultata i neoslaska reprezentacije na Evropsko prvenstvo u Francuskoj sledeće godine vreme da se povuku radikalni potezi.

"Ovako više ne ide! Mi imamo dobre igrače, ali nešto je očigledno trulo i ne valja. Očigledno je da neki igrači ne daju svoj maksimum u reprezentaciji kao što to čine u klubovima za koje igraju. Možda tu ima i greške do selektora, koji nije mogao da im se nametne kao ličnost i autoritet. Iza Srbije su užasni rezultati. Sada mora da se napravi tim koji će biti na okupu u naredne dve do četiri godine. Više ne sme da se radi po principu od danas do sutra".

On ističe da su promene neminovne, a da je prvi potez smena na klupi.

"Mora da dođe novi selektor! Da se krene od nule! Svetski prvaci sa Novog Zelanda moraju da uđu u najjaču reprezentaciju. Ovi stariji igrači su na zalasku karijere i nekima se treba zahvaliti. Treba uvesti disciplinu. Onaj ko nosi dres Srbije mora da daje primer drugima. Oni koji neće da se bore ne treba ni da dolaze", rekao je Muslin.

BOŽOVIĆU, PRETEKNI ME!
Slavoljub Muslin iz inostranstva pomno prati događaje u srpskom fudbalu, a naročito Crvenu zvezdu. Predvođeni Miodragom Božovićem crveno-beli su upisali 16 pobeda u nizu i imaju priliku da sruše Muslinov rekord od 17 vezanih trijumfa u jednoj sezoni, a 23 ukupno. Iskusni stručnjak navija da Božović to uradi. "Od srca želim Grofu da me pretekne! Teško je porediti tadašnji moj tim sa ovim njegovim. Ja sam na okupu imao iskusne igrače koji su dugo bili zajedno, a olakšavajuća okolnost za njega je što ima strance u timu. Božović je napravio veliki uspeh i zaslužili su svi zajedno da obore rekord", rekao je Muslin.

Komentari / 0

Ostavite komentar