Фјури: Нисте ви још ништа видјели од мене!

Светски шампион у тешкој категорији Тајсон Фјури рекао је да сви љубитељи бокса могу још много тога да очекују од њега после победе над Владимиром Кличком.

Остали спортови 30.11.2015 | 17:40
Фјури: Нисте ви још ништа видјели од мене!

Фјури је победио Украјинца једногласном одлуком судија и тако дошао до шампионских појасева у верзијама WБА, ИБФ и WБО. На тај начин уједно је и прекинуо деветогодишњу владавину млађег од браће Кличко.

„Нисте још ништа видели. Мислим да сте видели тек 65 одсто онога што сам способан. Нисам био онолико добар колико сам могао. Могу да будем бољи за још један ниво“, рекао је Фјури.

Кличко је најавио реванш са Фјуријем, а боксер из Манчестера наглашава да ће га опет победити и да је вољан да меч опет буде у Немачкој.

„И да је тренирао десет година, резултат би био исти. Мислим да ће се одлучити за реванш, али ко зна шта ће се десити када буде имао мало времена да размисли о свему. Мени није важно где се борим – Јапан, Турска, Азербејџан, Америка, свеједно ми је. Волео бих да се вратим у Немачку на још једну борбз са Владом. Уживао сам овде и навијачи су ме одлично прихватили. Можда ће ми дозволити добровољну одбрану пре потенцијалног реванша са Кличком и волео бих да се она деси у Манчестеру, да вратим титуле кући“, истакао је Фјури.

Коментари / 0

Оставите коментар