Нејмар: Потписаћу нови уговор са Барсом, наравно!

Фудбалер Барселоне Нејмар потврдио је да преговара са каталонским клубом око новог уговора и нагласио да му је намера да га потпише.

Фудбал 30.11.2015 | 13:20
Нејмар: Потписаћу нови уговор са Барсом, наравно!

Бразилац је постигао два гола у тријумфу Барселоне над Сосиједадом са 4:0 у суботу, а шампион Шпаније је задржао четири бода предности на челу табеле Примере.

После те победе, Нејмар је решио да прекине све спекулације у вези са својом будућношћу које су се појавиле због проблема са порезом.

„Истина је да ми је отац рекао да постоји проблем око пореза, али сређујемо то. Под уговором сам са Барселоном и намера ми је да потпишем нови уговор, наравно. Тренутно сам у зениту своје каријере, срећан сам због свега што ми се дешава и помажем саиграчима исто као што и они помажу мени. Надам се да заједно можемо још више да напредујемо. Мислим да наши квалитети, Месију, Суаресу и мени омогућавају да играмо заједно“, рекао је Нејмар.

Нејмар је 2013. године стигао у Барселону из Сантоса, а његов трансфер био је предмет истраге због контрадикторих података колико је заправо коштао.

Коментари / 0

Оставите коментар