Nejmar: Potpisaću novi ugovor sa Barsom, naravno!

Fudbaler Barselone Nejmar potvrdio je da pregovara sa katalonskim klubom oko novog ugovora i naglasio da mu je namera da ga potpiše.

Fudbal 30.11.2015 | 13:20
Nejmar: Potpisaću novi ugovor sa Barsom, naravno!

Brazilac je postigao dva gola u trijumfu Barselone nad Sosijedadom sa 4:0 u subotu, a šampion Španije je zadržao četiri boda prednosti na čelu tabele Primere.

Posle te pobede, Nejmar je rešio da prekine sve spekulacije u vezi sa svojom budućnošću koje su se pojavile zbog problema sa porezom.

„Istina je da mi je otac rekao da postoji problem oko poreza, ali sređujemo to. Pod ugovorom sam sa Barselonom i namera mi je da potpišem novi ugovor, naravno. Trenutno sam u zenitu svoje karijere, srećan sam zbog svega što mi se dešava i pomažem saigračima isto kao što i oni pomažu meni. Nadam se da zajedno možemo još više da napredujemo. Mislim da naši kvaliteti, Mesiju, Suaresu i meni omogućavaju da igramo zajedno“, rekao je Nejmar.

Nejmar je 2013. godine stigao u Barselonu iz Santosa, a njegov transfer bio je predmet istrage zbog kontradiktorih podataka koliko je zapravo koštao.

Komentari / 0

Ostavite komentar