Хиџаб - поштовање према Ирану

Председница Народне скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је да је приликом посете Ирану ставила хиџаб, који је добила из Новог Пазара, да би на тај начин показала колико Србија цени поштовање које је та земља у многим тренуцима показала према нашим државним интересима.

Србија 28.11.2015 | 10:00
Хиџаб - поштовање према Ирану

Она је, у интервјуу "Политици", подсетила да Исламска Република Иран, упркос великим притисцима, није признала самопроглашену државу Косово.

Гојковић је нагласила да је радила у најбољем интересу своје државе, додавши да је медијски линч којем је због свог геста била изложена није изненадио.

"Србију нисам осрамотила нигде где сам била, па ни сада, и драго ми је што је премијер Александар Вучић, иако је био у Кини, нашао времена да ми пружи подршку", истакла је председница Народне скупштине Србије.

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Лупетаљка

28.11.2015 08:43

Ми смо стварно пролупали! Ко је обукао нашу ношњу, коју ни ми као народ не носимо,, кад је неко од представника неке муслиманске земље обукао кад је долазио код нас! Поштовање се не исказује на тај начин! Није чудно што Србима приписују особину додворавања, увлачење....Да ли је икада обукла нашу ношњу?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

28.11.2015 09:14

Свака будала има своју забаву.

Name

ре лупето

28.11.2015 11:53

Лијепа Мајда.

Name

ВРС РВИ

29.11.2015 11:12

Не знам јесу ли јој наредили да га скине када им се увлачила и г..... да је млађа и љепша сигурно би. Нормална држава изказује захвалност на други начин...Овдје онај француски лист не би имао никаквог посла јер би само покварио карикатуру.

Name

СВАКА ЧАСТ

28.11.2015 09:12

НЕ ЛУПАЈТЕ, ОВАКО ЈЕ БИЛА ОБУЧЕНА И АНГЕЛА МЕРКЕЛ И МОГЕРИНИЈЕВА, И ТО ЈЕ ДИО ПРОТОКОЛА У ИРАНУ, КОЈИ СЕ ПОШТУЈЕ, А ВАШЕ КОМЕНТАРЕ МОЖЕТЕ СМЈЕСТИТИ У БАЛКАНСКЕ МОЧВАРЕ И БЛАТО. ВИ БИ СА ОПАНЦИМА СВУГДЈЕ, Е НЕ МОЖЕ. И ЈА САМ СРБИН И НЕ ВИДИМ АМА БАШ НИШТА ЛОШЕ У ТОМ, ВИДИМ ЧАК КАО ДИО СРПСКЕ ЧАСТИ ДА СЕ ДРУГИ НАРОДИ, ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И ВЈЕРЕ ПОШТУЈУ И ЦИЈЕНЕ. КАО ШТО И ТРЕБА.А ШТА ВИ ПАМЕТЊАКОВИЋИ МИСЛИТЕ ЈЕЛ НЕ ТРЕБА ОДАТИ И НА ОВАЈ НАЧИН ПОЧАСТ ДРЖАВИ КОЈА НЕЋЕ ДА ПРИЗНА КОСОВО И КОЈА ЈЕ ЗА СРБИЈУ ГЛАСАЛА У УНЕСЦО-У.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истинито

28.11.2015 16:13

Подрзавам Вас коментар. Функцију господје Гојковиц треба постовати, а самим тим и њу. Када једном изаберемо политицаре морамо се науцити, прво да их постујемо у вријеме трајања мандата, а онда да се критицки осврцемо на њихов рад. Сувисе се код нас обицни, мали цовјек бави високом политиком. То це нас скупо костати. Ако је обуцена одора слузила сврси, онда то и ја као Србин прихватам, а мислим да јесте.

Name

велес

28.11.2015 13:43

Мајо , уће ти овај миш из Ниша под хиџаб !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.11.2015 16:01

Лици на њихову бабурину замотану

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЛЛ

28.11.2015 21:10

ПРЕДЛАЖЕМ ДА И МИ УВЕДЕМО КАО ДИО ПРОТОКОЛА СТРАНИМ ДЕЛЕГАЦИЈАМА ДА ОБУКУ ШУМАДИЈСКУ НОШЊУ. КАД ДРУГИ ЦИЈЕНЕ СВОЈЕ ЗАШТО И МИ ИЗ БАЛКАНСКЕ МОЧВАРЕ НЕ БИ ЦИЈЕНИЛИ СВОЈУ КУЛТУРУ И ТРАДИЦИЈУ. МОРАМО САМИ СЕБЕ ЦИЈЕНИТИ ДА БИ НАС ДРУГИ ПОШТОВАЛИ И ЦИЈЕНИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ