Hidžab - poštovanje prema Iranu

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je prilikom posete Iranu stavila hidžab, koji je dobila iz Novog Pazara, da bi na taj način pokazala koliko Srbija ceni poštovanje koje je ta zemlja u mnogim trenucima pokazala prema našim državnim interesima.

Srbija 28.11.2015 | 10:00
Hidžab - poštovanje prema Iranu

Ona je, u intervjuu "Politici", podsetila da Islamska Republika Iran, uprkos velikim pritiscima, nije priznala samoproglašenu državu Kosovo.

Gojković je naglasila da je radila u najboljem interesu svoje države, dodavši da je medijski linč kojem je zbog svog gesta bila izložena nije iznenadio.

"Srbiju nisam osramotila nigde gde sam bila, pa ni sada, i drago mi je što je premijer Aleksandar Vučić, iako je bio u Kini, našao vremena da mi pruži podršku", istakla je predsednica Narodne skupštine Srbije.

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Lupetaljka

28.11.2015 08:43

Mi smo stvarno prolupali! Ko je obukao našu nošnju, koju ni mi kao narod ne nosimo,, kad je neko od predstavnika neke muslimanske zemlje obukao kad je dolazio kod nas! Poštovanje se ne iskazuje na taj način! Nije čudno što Srbima pripisuju osobinu dodvoravanja, uvlačenje....Da li je ikada obukla našu nošnju?!

ODGOVORITE
Name

Ma

28.11.2015 09:14

Svaka budala ima svoju zabavu.

Name

re lupeto

28.11.2015 11:53

Lijepa Majda.

Name

VRS RVI

29.11.2015 11:12

Ne znam jesu li joj naredili da ga skine kada im se uvlačila i g..... da je mlađa i ljepša sigurno bi. Normalna država izkazuje zahvalnost na drugi način...Ovdje onaj francuski list ne bi imao nikakvog posla jer bi samo pokvario karikaturu.

Name

SVAKA ČAST

28.11.2015 09:12

NE LUPAJTE, OVAKO JE BILA OBUČENA I ANGELA MERKEL I MOGERINIJEVA, I TO JE DIO PROTOKOLA U IRANU, KOJI SE POŠTUJE, A VAŠE KOMENTARE MOŽETE SMJESTITI U BALKANSKE MOČVARE I BLATO. VI BI SA OPANCIMA SVUGDJE, E NE MOŽE. I JA SAM SRBIN I NE VIDIM AMA BAŠ NIŠTA LOŠE U TOM, VIDIM ČAK KAO DIO SRPSKE ČASTI DA SE DRUGI NARODI, CIVILIZACIJE I VJERE POŠTUJU I CIJENE. KAO ŠTO I TREBA.A ŠTA VI PAMETNJAKOVIĆI MISLITE JEL NE TREBA ODATI I NA OVAJ NAČIN POČAST DRŽAVI KOJA NEĆE DA PRIZNA KOSOVO I KOJA JE ZA SRBIJU GLASALA U UNESCO-U.

ODGOVORITE
Name

Istinito

28.11.2015 16:13

Podrzavam Vas komentar. Funkciju gospodje Gojkovic treba postovati, a samim tim i nju. Kada jednom izaberemo politicare moramo se nauciti, prvo da ih postujemo u vrijeme trajanja mandata, a onda da se kriticki osvrcemo na njihov rad. Suvise se kod nas obicni, mali covjek bavi visokom politikom. To ce nas skupo kostati. Ako je obucena odora sluzila svrsi, onda to i ja kao Srbin prihvatam, a mislim da jeste.

Name

veles

28.11.2015 13:43

Majo , uće ti ovaj miš iz Niša pod hidžab !

ODGOVORITE
Name

Md

28.11.2015 16:01

Lici na njihovu baburinu zamotanu

ODGOVORITE
Name

LLL

28.11.2015 21:10

PREDLAŽEM DA I MI UVEDEMO KAO DIO PROTOKOLA STRANIM DELEGACIJAMA DA OBUKU ŠUMADIJSKU NOŠNJU. KAD DRUGI CIJENE SVOJE ZAŠTO I MI IZ BALKANSKE MOČVARE NE BI CIJENILI SVOJU KULTURU I TRADICIJU. MORAMO SAMI SEBE CIJENITI DA BI NAS DRUGI POŠTOVALI I CIJENILI.

ODGOVORITE