ПУКЛО ЈЕ! Дијего Коста напушта Челси!

Замена би могла да буде права сензација! Шест нападача у конкуренцији за новог голгетера Плаваца, а међу њима и двојица ветерана.

Фудбал 28.11.2015 | 21:20
ПУКЛО ЈЕ! Дијего Коста напушта Челси!

Жозе Мурињо је након утакмице са Макабијем изјавио да је у потпуности изгладио односе са Дијегом Костом, с којим се вербално сукобио на полувремену, али је изгледа то било само заваравање трагова.

Гардијан пише да је Бразилцу са шпанским пасошем одзвонило на Стамфорд Бриџу, као и да Плавци већ траже његову замену у самом шпицу напада.

Угледни лондонски лист доноси неколико прилично неочекиваних имена међу којима се спомињу ветерани Емануел Адебајор и Робин ван Перси, док су нешто „озбиљније“, али и скупље опције Антоан Гризман и Гонзало Игуаин.

Саидо Берахино из Вест Бромвича, односно Џејми Варди из Лестера се такође налазе на тој листи, али наводно њих двојица се не уклапају у профил нападача којег Мурињо жели у својим редовима.

Адебајор већ дуго није одиграо прави такмичарски меч, док би евентуални долазак Робина ван Персија прилично снажно одјекнуо у британским медијима.

Дијего Коста је у последњих десет месеци постигао само седам голова за Плавце, потпуно је изгубио компас и више се говори о његовом понашању на терену, него о добрим партијама.

Сукоб са Мурињом је изгледа представљао кап која је прелила чашу.

Коментари / 0

Оставите коментар