PUKLO JE! Dijego Kosta napušta Čelsi!

Zamena bi mogla da bude prava senzacija! Šest napadača u konkurenciji za novog golgetera Plavaca, a među njima i dvojica veterana.

Fudbal 28.11.2015 | 21:20
PUKLO JE! Dijego Kosta napušta Čelsi!

Žoze Murinjo je nakon utakmice sa Makabijem izjavio da je u potpunosti izgladio odnose sa Dijegom Kostom, s kojim se verbalno sukobio na poluvremenu, ali je izgleda to bilo samo zavaravanje tragova.

Gardijan piše da je Brazilcu sa španskim pasošem odzvonilo na Stamford Bridžu, kao i da Plavci već traže njegovu zamenu u samom špicu napada.

Ugledni londonski list donosi nekoliko prilično neočekivanih imena među kojima se spominju veterani Emanuel Adebajor i Robin van Persi, dok su nešto „ozbiljnije“, ali i skuplje opcije Antoan Grizman i Gonzalo Iguain.

Saido Berahino iz Vest Bromviča, odnosno Džejmi Vardi iz Lestera se takođe nalaze na toj listi, ali navodno njih dvojica se ne uklapaju u profil napadača kojeg Murinjo želi u svojim redovima.

Adebajor već dugo nije odigrao pravi takmičarski meč, dok bi eventualni dolazak Robina van Persija prilično snažno odjeknuo u britanskim medijima.

Dijego Kosta je u poslednjih deset meseci postigao samo sedam golova za Plavce, potpuno je izgubio kompas i više se govori o njegovom ponašanju na terenu, nego o dobrim partijama.

Sukob sa Murinjom je izgleda predstavljao kap koja je prelila čašu.

Komentari / 0

Ostavite komentar