Мој брак је мукотрпан!

Глумац Вил Смит и глумица Џејда Пинкет Смит су већ скоро две деценије у браку. Често се пише да су на ивици развода, а Смит сада открива да је истина да је незадовољан браком, али да не жели да се разведе.

Забава 26.11.2015 | 17:00
Мој брак је мукотрпан!

Популарни глумац се појавио на премијери филма "Цонцуссион", те је у разговору за магазин "Ентертаинмент Тонигхт" открио како успева да толико година одржи брак.

- Џејда и ја смо у браку скоро 20 година. И заиста се и сами питамо у чему је тајна. То није само ставр навике. Не можете очекивати да ће све бити лако у браку. Наш брак је био најтежа, исцрпљујућа и болна ствар коју смо икада доживели, али смо све пребродили. Знате да нисмо фолиранти, увек кажемо све искрено.

Смит се осврнуо на ствари које у браку треба толерисати и шта је то што одржава брак.

- Мислим да смо нас двоје појединачно радили на побољшавању себе, да би се касније представили једно другом као много бољи људи - рекао је глумац.

Медији често спекулишу како је брак овог познатог пара у кризи, што је Смит демантовао.

- Никада, али никада нисмо изјавили да се разводимо. Обећавам, ако се икада будем развео од моје принцезе, рећи ћу вам - изјавио је Смит.

Подсетимо, Вил и Џејда су започели везу 1995. године, а након две године су упловили у брачну луку. Познати пар има двоје деце сина Џејдена (17) и ћерку Вилу (15). Смит из првог брака има сина Треја (23).

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар