Moj brak je mukotrpan!

Glumac Vil Smit i glumica Džejda Pinket Smit su već skoro dve decenije u braku. Često se piše da su na ivici razvoda, a Smit sada otkriva da je istina da je nezadovoljan brakom, ali da ne želi da se razvede.

Zabava 26.11.2015 | 17:00
Moj brak je mukotrpan!

Popularni glumac se pojavio na premijeri filma "Concussion", te je u razgovoru za magazin "Entertainment Tonight" otkrio kako uspeva da toliko godina održi brak.

- Džejda i ja smo u braku skoro 20 godina. I zaista se i sami pitamo u čemu je tajna. To nije samo stavr navike. Ne možete očekivati da će sve biti lako u braku. Naš brak je bio najteža, iscrpljujuća i bolna stvar koju smo ikada doživeli, ali smo sve prebrodili. Znate da nismo foliranti, uvek kažemo sve iskreno.

Smit se osvrnuo na stvari koje u braku treba tolerisati i šta je to što održava brak.

- Mislim da smo nas dvoje pojedinačno radili na poboljšavanju sebe, da bi se kasnije predstavili jedno drugom kao mnogo bolji ljudi - rekao je glumac.

Mediji često spekulišu kako je brak ovog poznatog para u krizi, što je Smit demantovao.

- Nikada, ali nikada nismo izjavili da se razvodimo. Obećavam, ako se ikada budem razveo od moje princeze, reći ću vam - izjavio je Smit.

Podsetimo, Vil i Džejda su započeli vezu 1995. godine, a nakon dve godine su uplovili u bračnu luku. Poznati par ima dvoje dece sina Džejdena (17) i ćerku Vilu (15). Smit iz prvog braka ima sina Treja (23).

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar