Лозничанин се сели у Спартак из Москве?!

Поново у црвено-белом? Спартак јури капитена Орлића! Уговор са Астаном истиче јуна 2017. године, али у једном тренутку мораће да напусти Казахстан ако мисли да настави да напредује.

Фудбал 27.11.2015 | 09:20
Лозничанин се сели у Спартак из Москве?!

Титула првака у Казахстану и учешће у Лиги шампиона са Астаном. Али јасно је да ће Немања Максимовић у једном тренутку морати да крене напред ако планира да настави да напредује. Можда ју је управо и добио. Руски сајт Совспорт.ру пише да је 20-годишњи везиста доспео у сферу интересовања московског Спартака.

Совспорт.ру подсећа да Максимовићев уговор са Астаном истиче јуна 2017. године и да је јасно да би Спартак, братски клуб Црвене звезде, одакле се Немања и отиснуо у иностранство, додуше прво у словеначке Домжале, морао да плати обештећење. У Москви се, ипак, надају не превелико, иако и тамо констатују да је Максимовић са 20 година оставио одличан утисак у Астани и на 23 утакмице у првенству Казахстана постигао шест голова.

Казахстански сајт Вести.кз уврстио га је и у избор за најбољег играча сезоне у тамошњем првенству, док га је италијански Тутоспорт номиновао за титулу најбољег младог играча Европе, престижну наградну "Златни дечко".

Немањи Видићу боравак у Спартаку се вишеструко исплатио. После честих сељакања на почетку каријере можда је и овом другом Немањи време да се негде скраси. Барем док се не јаве и они највећи.

Коментари / 0

Оставите коментар