Lozničanin se seli u Spartak iz Moskve?!

Ponovo u crveno-belom? Spartak juri kapitena Orlića! Ugovor sa Astanom ističe juna 2017. godine, ali u jednom trenutku moraće da napusti Kazahstan ako misli da nastavi da napreduje.

Fudbal 27.11.2015 | 09:20
Lozničanin se seli u Spartak iz Moskve?!

Titula prvaka u Kazahstanu i učešće u Ligi šampiona sa Astanom. Ali jasno je da će Nemanja Maksimović u jednom trenutku morati da krene napred ako planira da nastavi da napreduje. Možda ju je upravo i dobio. Ruski sajt Sovsport.ru piše da je 20-godišnji vezista dospeo u sferu interesovanja moskovskog Spartaka.

Sovsport.ru podseća da Maksimovićev ugovor sa Astanom ističe juna 2017. godine i da je jasno da bi Spartak, bratski klub Crvene zvezde, odakle se Nemanja i otisnuo u inostranstvo, doduše prvo u slovenačke Domžale, morao da plati obeštećenje. U Moskvi se, ipak, nadaju ne preveliko, iako i tamo konstatuju da je Maksimović sa 20 godina ostavio odličan utisak u Astani i na 23 utakmice u prvenstvu Kazahstana postigao šest golova.

Kazahstanski sajt Vesti.kz uvrstio ga je i u izbor za najboljeg igrača sezone u tamošnjem prvenstvu, dok ga je italijanski Tutosport nominovao za titulu najboljeg mladog igrača Evrope, prestižnu nagradnu "Zlatni dečko".

Nemanji Vidiću boravak u Spartaku se višestruko isplatio. Posle čestih seljakanja na početku karijere možda je i ovom drugom Nemanji vreme da se negde skrasi. Barem dok se ne jave i oni najveći.

Komentari / 0

Ostavite komentar