Божинов: Дај Боже! Навијачи: Дај Божо!

Нападач Партизана Валери Божинов верује да црно-бели имају квалитет да из Холандије донесу добре вести.

Фудбал 26.11.2015 | 09:20
Божинов: Дај Боже! Навијачи: Дај Божо!

Када причате са Валеријем Божиновим, можете да чујете како често употребљава поштапалицу "дај боже". Пред полазак у Холандију, на утакмицу Лиге Европе, против АЗ Алкмара, Божинов је више пута баш то рекао.

"Ти кажеш дај боже, знаш да навијачи Партизана кажу: Дај Божо", рекли су му новинари.

"Хахаха, да, да, знам. Знам шта се од мене очекује и верујте да бих и ја хтео да будем човек одлуке. Нећу много да причам овако, хоћу то да покажем на терену", каже Бугарин.

Он каже и да и он и сви играчи желе да направе нешто велико у Европи, да, на неки начин, спасу сезону, анулирају лоше резултате у Суперлиги.

"Дај боже да добијемо обе утакмице, и ову и ону против Аугзбурга. Ми знамо, хоћемо и можемо. Треба нам и срећа", рекао је он.

Али, стално причате о срећи, а ваљда је пре свега до вас, била је опаска новинара.

"Да, наравно да мислим пре свега на то. Можемо овде да причамо 100 година, али терен је најважнији. Већ смо показали да можемо, али требаће нам и доза среће".

Упитан да ли би Партизан требало да буде агресиван од старта, да нападне, Божинов одговара да је то на тренеру, али и да црно-бели зна да игра овакве утакмице

"Гледали смо АЗ два дана, знамо како игра, али и Партизан зна. Ми смо Партизан и није наш стил да се бранимо, али знамо да играмо и на контре".

Да ли ће можда "Серхио Рамос" да реши меч, да да гол?

Божинов се насмејао и одговорио: "Бандаловски је мој брат, знамо се 15 година, знам колико је посвећен, колико ради, са колико ентузијазма, самопуздања... Не брините за њега".

Четвртак, 19.00 часова, АЗ Алкмар - Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар