Božinov: Daj Bože! Navijači: Daj Božo!

Napadač Partizana Valeri Božinov veruje da crno-beli imaju kvalitet da iz Holandije donesu dobre vesti.

Fudbal 26.11.2015 | 09:20
Božinov: Daj Bože! Navijači: Daj Božo!

Kada pričate sa Valerijem Božinovim, možete da čujete kako često upotrebljava poštapalicu "daj bože". Pred polazak u Holandiju, na utakmicu Lige Evrope, protiv AZ Alkmara, Božinov je više puta baš to rekao.

"Ti kažeš daj bože, znaš da navijači Partizana kažu: Daj Božo", rekli su mu novinari.

"Hahaha, da, da, znam. Znam šta se od mene očekuje i verujte da bih i ja hteo da budem čovek odluke. Neću mnogo da pričam ovako, hoću to da pokažem na terenu", kaže Bugarin.

On kaže i da i on i svi igrači žele da naprave nešto veliko u Evropi, da, na neki način, spasu sezonu, anuliraju loše rezultate u Superligi.

"Daj bože da dobijemo obe utakmice, i ovu i onu protiv Augzburga. Mi znamo, hoćemo i možemo. Treba nam i sreća", rekao je on.

Ali, stalno pričate o sreći, a valjda je pre svega do vas, bila je opaska novinara.

"Da, naravno da mislim pre svega na to. Možemo ovde da pričamo 100 godina, ali teren je najvažniji. Već smo pokazali da možemo, ali trebaće nam i doza sreće".

Upitan da li bi Partizan trebalo da bude agresivan od starta, da napadne, Božinov odgovara da je to na treneru, ali i da crno-beli zna da igra ovakve utakmice

"Gledali smo AZ dva dana, znamo kako igra, ali i Partizan zna. Mi smo Partizan i nije naš stil da se branimo, ali znamo da igramo i na kontre".

Da li će možda "Serhio Ramos" da reši meč, da da gol?

Božinov se nasmejao i odgovorio: "Bandalovski je moj brat, znamo se 15 godina, znam koliko je posvećen, koliko radi, sa koliko entuzijazma, samopuzdanja... Ne brinite za njega".

Četvrtak, 19.00 časova, AZ Alkmar - Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar