Трагедија: Погинула мајка седморо дјеце

Марија Драмићанин (39) из Прокупља, мајка седморо дјеце, погинула је у саобраћајној несрећи када је „тојотом јарис“ ударила у металну ограду и преврнула се. Несрећна Марија, која је кренула по дјецу у Ниш, преминула је на мјесту.

Србија 24.11.2015 | 20:00
Трагедија: Погинула мајка седморо дјеце

Несрећа се догодила у понедељак око три часа ујутро код Мерошине, на мјесту Батушиначка петља. Како јавља Курир, Драмићанинова је била сама у колима.

"Екипа Хитне помоћи извукла је Марију из преврнутих кола и покушала реанимацију, али јој није било спаса. Преминула је од тешких повреда", каже за Курир извор из истраге и додаје да је увиђај на мјесту несреће обавио замјеник Основног тужилаштва у Прокупљу.

У кући породице Драмићанин туга и невјерица, супруг и седморо дјеце убијени од туге.

"Марија је за Ниш кренула рано ујутро како би узела дјецу која су била код бабе и деде у Нишу, јер су она и супруг били на слави. Хтјела је да до јутра стигну на вријеме у школу и вртић, а она на посао, јер ради у филијали РФЗО у Житорађи", причају очајни рођаци.

Они кажу да је Марија увијек била предана породици и њен живот били су дјеца и кућа.

"Као мала изгубила је мајку и одувијек је причала да ће имати много дјеце. Све их је она чувала, док је Александар радио и трудио се да им обезбједи нормалан живот. Гдје год је она, била су и дјеца", рекао је рођак.

Марију у Прокупљу сви знају по осмјеху, ведрини и храбрости, а један пријатељ породице каже да је она мајка храброст.

Марија ће данас бити сахрањена на сеоском гробљу у селу Горња Коњуша.

Извор: Прес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никола

24.11.2015 19:29

Страшно , ово је трагедија Моје искрено саучешће Велики је то губитак за породицу Анаравно и за цијело друштво Никола

ОДГОВОРИТЕ