Tragedija: Poginula majka sedmoro djece

Marija Dramićanin (39) iz Prokuplja, majka sedmoro djece, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada je „tojotom jaris“ udarila u metalnu ogradu i prevrnula se. Nesrećna Marija, koja je krenula po djecu u Niš, preminula je na mjestu.

Srbija 24.11.2015 | 20:00
Tragedija: Poginula majka sedmoro djece

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutro kod Merošine, na mjestu Batušinačka petlja. Kako javlja Kurir, Dramićaninova je bila sama u kolima.

"Ekipa Hitne pomoći izvukla je Mariju iz prevrnutih kola i pokušala reanimaciju, ali joj nije bilo spasa. Preminula je od teških povreda", kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje da je uviđaj na mjestu nesreće obavio zamjenik Osnovnog tužilaštva u Prokuplju.

U kući porodice Dramićanin tuga i nevjerica, suprug i sedmoro djece ubijeni od tuge.

"Marija je za Niš krenula rano ujutro kako bi uzela djecu koja su bila kod babe i dede u Nišu, jer su ona i suprug bili na slavi. Htjela je da do jutra stignu na vrijeme u školu i vrtić, a ona na posao, jer radi u filijali RFZO u Žitorađi", pričaju očajni rođaci.

Oni kažu da je Marija uvijek bila predana porodici i njen život bili su djeca i kuća.

"Kao mala izgubila je majku i oduvijek je pričala da će imati mnogo djece. Sve ih je ona čuvala, dok je Aleksandar radio i trudio se da im obezbjedi normalan život. Gdje god je ona, bila su i djeca", rekao je rođak.

Mariju u Prokuplju svi znaju po osmjehu, vedrini i hrabrosti, a jedan prijatelj porodice kaže da je ona majka hrabrost.

Marija će danas biti sahranjena na seoskom groblju u selu Gornja Konjuša.

Izvor: Pres

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Никола

24.11.2015 19:29

Страшно , ово је трагедија Моје искрено саучешће Велики је то губитак за породицу Анаравно и за цијело друштво Никола

ODGOVORITE