Босић на састанку са амбасадором Јапана

Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Младен Босић и јапански амбасадор у БиХ Казуyа Огаwа разговарали су данас у Сарајеву о актуелним политичким питањима и могућностима унапређења привредне сарадње са Јапаном.

Босна и Херцеговина 24.11.2015 | 18:00
Босић на састанку са амбасадором Јапана

Током састанка било је ријечи и о тероризму с акцентом на терористичке нападе који су се десили у сарајевском насељу Рајловац и Зворнику.

Констатовано је да би надлежно органи требали предузети све мјере како би се спријечили евентуални нови терористички напади.

Босић се захвалио се јапанском амбасадору на донацији и помоћи Јапана у санацији штета од поплава, које су прошле године задесиле БиХ.

Наводећи да су привредници из БиХ боравили недавно у Јапану, гдје су се упознали с начином организације и рада јапанских компанија, саговорници су размијенили мишљења и о могућностима директних јапанских инвестиција у привреду.

На састанку је било ријечи и о предстојећој реконструкцији Савјета министара БиХ, као и о актуелној политичкој ситуацији у земљи и региону, саопштено је из Кабинета замјеника предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младена Босића.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НСПМ билтен СНСД-а

24.11.2015 17:27

Куд ћеш са јапанцима када су те у НСПМ милорадизми тј црвене патриоте сврстале у западног доушника, чију лиценцу је Миле Ронхил још за вријеме рата добио у Мађарској. Он је сада велики патриота и нејвећи србенда, а Босић и они што су ратовали док се он у Мађарској на курсевима сорошким школовао, сад су "западни доушници и издајници".

ОДГОВОРИТЕ