Bosić na sastanku sa ambasadorom Japana

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Mladen Bosić i japanski ambasador u BiH Kazuya Ogawa razgovarali su danas u Sarajevu o aktuelnim političkim pitanjima i mogućnostima unapređenja privredne saradnje sa Japanom.

Bosna i Hercegovina 24.11.2015 | 18:00
Bosić na sastanku sa ambasadorom Japana

Tokom sastanka bilo je riječi i o terorizmu s akcentom na terorističke napade koji su se desili u sarajevskom naselju Rajlovac i Zvorniku.

Konstatovano je da bi nadležno organi trebali preduzeti sve mjere kako bi se spriječili eventualni novi teroristički napadi.

Bosić se zahvalio se japanskom ambasadoru na donaciji i pomoći Japana u sanaciji šteta od poplava, koje su prošle godine zadesile BiH.

Navodeći da su privrednici iz BiH boravili nedavno u Japanu, gdje su se upoznali s načinom organizacije i rada japanskih kompanija, sagovornici su razmijenili mišljenja i o mogućnostima direktnih japanskih investicija u privredu.

Na sastanku je bilo riječi i o predstojećoj rekonstrukciji Savjeta ministara BiH, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji i regionu, saopšteno je iz Kabineta zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mladena Bosića.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

НСПМ билтен СНСД-а

24.11.2015 17:27

Куд ћеш са јапанцима када су те у НСПМ милорадизми тј црвене патриоте сврстале у западног доушника, чију лиценцу је Миле Ронхил још за вријеме рата добио у Мађарској. Он је сада велики патриота и нејвећи србенда, а Босић и они што су ратовали док се он у Мађарској на курсевима сорошким школовао, сад су "западни доушници и издајници".

ODGOVORITE