ЛЕ: "Бандаловски је наш Серхио Рамос!"

Бугарин Иван Бандаловски силом (не)прилика добио шансу у првом тиму Партизана и то на позицији која није његова. Тренер, саиграчи и навијачи су задовољни како је играо штопера. Вероватно ће опет у четвртак увече.

Фудбал 25.11.2015 | 19:20
ЛЕ: "Бандаловски је наш Серхио Рамос!"

Иван Бандаловски као "адут из рукава" Љубинка Друловића.

Бугарин дуго није добијао прилику код Зорана Милинковића, а онда је силом (не)прилика добио шансу у првом тиму Партизана и то на позицији коју до сада није играо - штоперској!

Десни бек, кога су у Партизану пробали и на позицији левог бека, па се о њему писало чак и да би међу првима могао да напусти Хумску ове зиме, "прекомандован" је у централну линију одбране и био је штоперски пар са Лазаром Ћирковићем, који то по вокацији јесте, у мечу против Новог Пазара.

И снашао се врло добро.

Серија повреда довела је до тога да Друловић остане само са једним здравим класичним дефанзивцем - Ћирковићем. Остали (Грегор Балажиц, Фабрисио и Милош Остојић су повређени). Дакле, у четвртак увече, на стадиону Алкмара, у утакмици Лиге Европе, треба очекивати исти штоперски тандем Партизана Бандаловски - Ћирковић.

Он поручује да ће "играти све што му тренер каже", а навијачи Партизана у полушали кажу да се показао бољим од већине "правих" штопера које црно-бели имају.

Бандаловски је добио похвале од Друловића, навијача и пре свих саиграча.

На његовом Инстаграм профилу, навијачи му пишу поруке подршке, а саиграч Валери Божинов му је написао: "Ти си Маскерано или Серхио Рамос!".

Коментари / 0

Оставите коментар