LE: "Bandalovski je naš Serhio Ramos!"

Bugarin Ivan Bandalovski silom (ne)prilika dobio šansu u prvom timu Partizana i to na poziciji koja nije njegova. Trener, saigrači i navijači su zadovoljni kako je igrao štopera. Verovatno će opet u četvrtak uveče.

Fudbal 25.11.2015 | 19:20
LE: "Bandalovski je naš Serhio Ramos!"

Ivan Bandalovski kao "adut iz rukava" Ljubinka Drulovića.

Bugarin dugo nije dobijao priliku kod Zorana Milinkovića, a onda je silom (ne)prilika dobio šansu u prvom timu Partizana i to na poziciji koju do sada nije igrao - štoperskoj!

Desni bek, koga su u Partizanu probali i na poziciji levog beka, pa se o njemu pisalo čak i da bi među prvima mogao da napusti Humsku ove zime, "prekomandovan" je u centralnu liniju odbrane i bio je štoperski par sa Lazarom Ćirkovićem, koji to po vokaciji jeste, u meču protiv Novog Pazara.

I snašao se vrlo dobro.

Serija povreda dovela je do toga da Drulović ostane samo sa jednim zdravim klasičnim defanzivcem - Ćirkovićem. Ostali (Gregor Balažic, Fabrisio i Miloš Ostojić su povređeni). Dakle, u četvrtak uveče, na stadionu Alkmara, u utakmici Lige Evrope, treba očekivati isti štoperski tandem Partizana Bandalovski - Ćirković.

On poručuje da će "igrati sve što mu trener kaže", a navijači Partizana u polušali kažu da se pokazao boljim od većine "pravih" štopera koje crno-beli imaju.

Bandalovski je dobio pohvale od Drulovića, navijača i pre svih saigrača.

Na njegovom Instagram profilu, navijači mu pišu poruke podrške, a saigrač Valeri Božinov mu je napisao: "Ti si Maskerano ili Serhio Ramos!".

Komentari / 0

Ostavite komentar