Пророчанство Бабе Ванге се испуњава!

Још у време СССР Баба Ванга је видела да Русију баш нико неће зауставити у њеном расту. Данас нам се пред очима остварује то пророчанство.

Свијет 24.11.2015 | 09:30
Пророчанство Бабе Ванге се испуњава!

"Све се топи, попут леда, али само једно остаје нетакнуто, слава Владимира, слава Русије. Поново ће постати империја", најавила је Баба Ванга још у време СССР.

Владимир Путин? Вангини истраживачи тврде како је једино могла мислити на њега.

Ванга га је још 1979. године уздигла на трон.

"Нема те силе која би могла сломити Русију. Русија ће се развијати, расти и цветати. Нико не може зауставити ту велику земљу", рекла је Ванга.

Многи прогностичари речено и написано о Русији као о земљи која има посебну мисију у духовној обнови свих народа често цитирају.

Према Вангиним предвиђањима, Русија ће досећи импозантан статус духовне водиље око 2040. године.

(24сата.хр)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Дијаспорац

24.11.2015 09:08

Стицајем сретних околности имао сам прилику да се сретнем и разговарам са једним грофом из једне од западних земаља. Одушевио ме је познавањем историје православља. Такође добрим дијелом познавања живота и дјела Светог Саве. Његова тврдња гласи: "Само православље може да спаси свијет и човјечанство од пропасти". И васкрснуће Русије сигурно није случајно. И поред наметнутих санкција Русија је сваким даном све јача и моћнија а Путин је водећи свјетски лидер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

24.11.2015 10:55

Путин је од Русије која је била после распада Совјетског Савеза бачена на колена од стране сила самога пакла због издаје Бога и Русије од стране масона ГОРБАЧОВА поново направио свјетску силу о којој са љубављу причају њезини Пријатељи и са поштовањем њезини непријатељи. То се није могло десити само од себе без ПРОМИСЛИ БОЖИЈЕ!

Name

Либертас

24.11.2015 09:13

Путиново вријеме неумитно иде своме крају,економски колапс је пред вратима.Десавања у Сирији,Украјини,па и у Србији (Косово) дали су му доста вјетра у ледја.Медјутим ако овако настави,не да неце Русија бити водеца сила у свијету,него би прије могла постати извор нестабилности, Умјесто пропаганде треба се за добробит свог народа окренути развоју своје земље.Волим Русију,руску културу,руску дусу,редовно пратим московске портале(телевизије су под стопостотном контролом резима)и моја брига за ту прелијепу земљу постаје све веца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре либертас

24.11.2015 19:31

У праву си,треба се окренути сопственом развоју АЛИ (велико али) кад би те пустили,оставили на миру.

Name

Па

28.03.2020 19:16

У јевандјељу писе.

Name

бака

24.11.2015 09:45

И ја видим да је све отисло у п....м.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иии

24.11.2015 09:46

Па и доноси добробит своме народу и земљи.Ове санкције и нису тако лоше по Русики ,јер се сада она окренула својим ресурсима. Храну и технологију опет је сама почела да производи,а не да увози са запада итд..Привреда им јача и опоравља се од увозничког лобија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

24.11.2015 10:07

Колико имас ПАРА толико цес дуго водити ратове...

ОДГОВОРИТЕ