Proročanstvo Babe Vange se ispunjava!

Još u vreme SSSR Baba Vanga je videla da Rusiju baš niko neće zaustaviti u njenom rastu. Danas nam se pred očima ostvaruje to proročanstvo.

Svijet 24.11.2015 | 09:30
Proročanstvo Babe Vange se ispunjava!

"Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija", najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Vladimir Putin? Vangini istraživači tvrde kako je jedino mogla misliti na njega.

Vanga ga je još 1979. godine uzdigla na tron.

"Nema te sile koja bi mogla slomiti Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može zaustaviti tu veliku zemlju", rekla je Vanga.

Mnogi prognostičari rečeno i napisano o Rusiji kao o zemlji koja ima posebnu misiju u duhovnoj obnovi svih naroda često citiraju.

Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine.

(24sata.hr)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Dijasporac

24.11.2015 09:08

Sticajem sretnih okolnosti imao sam priliku da se sretnem i razgovaram sa jednim grofom iz jedne od zapadnih zemalja. Oduševio me je poznavanjem istorije pravoslavlja. Takođe dobrim dijelom poznavanja života i djela Svetog Save. Njegova tvrdnja glasi: "Samo pravoslavlje može da spasi svijet i čovječanstvo od propasti". I vaskrsnuće Rusije sigurno nije slučajno. I pored nametnutih sankcija Rusija je svakim danom sve jača i moćnija a Putin je vodeći svjetski lider.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

24.11.2015 10:55

Путин је од Русије која је била после распада Совјетског Савеза бачена на колена од стране сила самога пакла због издаје Бога и Русије од стране масона ГОРБАЧОВА поново направио свјетску силу о којој са љубављу причају њезини Пријатељи и са поштовањем њезини непријатељи. То се није могло десити само од себе без ПРОМИСЛИ БОЖИЈЕ!

Name

Libertas

24.11.2015 09:13

Putinovo vrijeme neumitno ide svome kraju,ekonomski kolaps je pred vratima.Desavanja u Siriji,Ukrajini,pa i u Srbiji (Kosovo) dali su mu dosta vjetra u ledja.Medjutim ako ovako nastavi,ne da nece Rusija biti vodeca sila u svijetu,nego bi prije mogla postati izvor nestabilnosti, Umjesto propagande treba se za dobrobit svog naroda okrenuti razvoju svoje zemlje.Volim Rusiju,rusku kulturu,rusku dusu,redovno pratim moskovske portale(televizije su pod stopostotnom kontrolom rezima)i moja briga za tu prelijepu zemlju postaje sve veca.

ODGOVORITE
Name

re libertas

24.11.2015 19:31

U pravu si,treba se okrenuti sopstvenom razvoju ALI (veliko ali) kad bi te pustili,ostavili na miru.

Name

Pa

28.03.2020 19:16

U jevandjelju pise.

Name

baka

24.11.2015 09:45

I ja vidim da je sve otislo u p....m.......

ODGOVORITE
Name

Iii

24.11.2015 09:46

Pa i donosi dobrobit svome narodu i zemlji.Ove sankcije i nisu tako loše po Rusiki ,jer se sada ona okrenula svojim resursima. Hranu i tehnologiju opet je sama počela da proizvodi,a ne da uvozi sa zapada itd..Privreda im jača i oporavlja se od uvozničkog lobija.

ODGOVORITE
Name

Logika...

24.11.2015 10:07

Koliko imas PARA toliko ces dugo voditi ratove...

ODGOVORITE