Данас облачно вријеме уз кишу и снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно са снијегом у вишим предјелима и кишом на југу, уз дневну температуру ваздуха од један до пет, на југу до 10 степени Целзијусових, у вишим предјелима мало испод нуле.

Босна и Херцеговина 24.11.2015 | 08:22
Данас облачно вријеме уз кишу и снијег

Ујутро и пријеподне биће облачно са падавинама у већини предјела, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Интензивнији снијег падаће на планинама, а у нижим предјелима прво киша затим сусњежица и снијег.

Према крају дана и у вечерњим сатима доћи ће до престанка падавина, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен, сјеверни и сјевероисточни вјетар.

У сриједу у Босни облачно, а у Херцеговини дјеломично ведро. У ноћи на четвртак јаче наоблачење са југа. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између –4 и 1°Ц, на југу земље од 3 до 6°Ц. Највиша дневна температура између 0 и 3°Ц, на југу земље од 6 до 10°Ц.

У четвртак у Босни и Херцеговини облачно. У Херцеговини у низинама киша, а у вишим подручјима снијег. У Босни углавном ће падати снијег, у низинама понегдје и сусњежица. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између –4 и 1°Ц, на југу земље од 1 до 5°Ц. Највиша дневна температура  између –2 и 2°Ц, на југу земље од 4 до 8°Ц.

 

Коментари / 0

Оставите коментар