Danas oblačno vrijeme uz kišu i snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno sa snijegom u višim predjelima i kišom na jugu, uz dnevnu temperaturu vazduha od jedan do pet, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima malo ispod nule.

Bosna i Hercegovina 24.11.2015 | 08:22
Danas oblačno vrijeme uz kišu i snijeg

Ujutro i prijepodne biće oblačno sa padavinama u većini predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Intenzivniji snijeg padaće na planinama, a u nižim predjelima prvo kiša zatim susnježica i snijeg.

Prema kraju dana i u večernjim satima doći će do prestanka padavina, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

U srijedu u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro. U noći na četvrtak jače naoblačenje sa juga. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 6°C. Najviša dnevna temperatura između 0 i 3°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni uglavnom će padati snijeg, u nizinama ponegdje i susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje od 1 do 5°C. Najviša dnevna temperatura  između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar