Вардија иду голови, али...Не прича са родитељима због вјеренице!

Нападач Лестера Џерми Варди игра у форми живота. Ове сезоне остварио је све снове, заиграо је за репрезентацију Енглеске, водећи је стрелац Премијер лиге и Лестер је тренутно први на табели. Али ван терена, не иде тако глатко.

Фудбал 25.11.2015 | 11:20
Вардија иду голови, али...Не прича са родитељима због вјеренице!

Варди је протеклог викенда изједначио рекорд бившег нападача Манчестер јунајтеда Руда ван Нистелроја, постигао је гол и на десетој узастопној лигашкој утакмици. Али Варди, који са лакоћом тресе мреже ривала, не уме да се избори са родитељима.

Разлог је његова вереница, Беки Николсон. Она је разлог што Џејми не разговара са својим родитељима пуних годину дана и што ће, како ствари стоје, пропустити његово венчање планирано за наредно лето.

"Тужно је што је све тако. Уложио сам све у протекле 22 године да постане ово што је сада и после свега, немам прилику да уживам у томе. То ме заиста чини несрећним", рекао је Вардијев отац Фил.

Џејми и Беки имају једногодишњу ћеркицу, док она из претходних веза има још двоје деце. Беки не хаје што није по укусу Вардијевих родитеља, поручује да је он "њена љубав, свет, живот".

"Ускоро ћу бити госпођа Варди", поручила им је такође недавно преко Твитера.

Коментари / 0

Оставите коментар