Vardija idu golovi, ali...Ne priča sa roditeljima zbog vjerenice!

Napadač Lestera Džermi Vardi igra u formi života. Ove sezone ostvario je sve snove, zaigrao je za reprezentaciju Engleske, vodeći je strelac Premijer lige i Lester je trenutno prvi na tabeli. Ali van terena, ne ide tako glatko.

Fudbal 25.11.2015 | 11:20
Vardija idu golovi, ali...Ne priča sa roditeljima zbog vjerenice!

Vardi je proteklog vikenda izjednačio rekord bivšeg napadača Mančester junajteda Ruda van Nistelroja, postigao je gol i na desetoj uzastopnoj ligaškoj utakmici. Ali Vardi, koji sa lakoćom trese mreže rivala, ne ume da se izbori sa roditeljima.

Razlog je njegova verenica, Beki Nikolson. Ona je razlog što Džejmi ne razgovara sa svojim roditeljima punih godinu dana i što će, kako stvari stoje, propustiti njegovo venčanje planirano za naredno leto.

"Tužno je što je sve tako. Uložio sam sve u protekle 22 godine da postane ovo što je sada i posle svega, nemam priliku da uživam u tome. To me zaista čini nesrećnim", rekao je Vardijev otac Fil.

Džejmi i Beki imaju jednogodišnju ćerkicu, dok ona iz prethodnih veza ima još dvoje dece. Beki ne haje što nije po ukusu Vardijevih roditelja, poručuje da je on "njena ljubav, svet, život".

"Uskoro ću biti gospođa Vardi", poručila im je takođe nedavno preko Tvitera.

Komentari / 0

Ostavite komentar