Венгер прати Живковића, менаџер поштује Партизан!

Менаџер Андрије Живковића Предраг Ђорђевић признаје да се много клубови интересују за младог фудбалера, али да ће прво преговарати са Партизаном.

Фудбал 25.11.2015 | 10:00
Венгер прати Живковића, менаџер поштује Партизан!

Живковићу на лето истиче уговор са српским шампионом, а како преносе шпански и енглески медији, желе га Атлетико Мадрид и Арсенал.

"Интересовања клубова има, али до сада још није било конкретних разговора са Партизаном. Он је играч клуба из Хумске, сешћемо са челницима клуба ускоро за сто и видети које је решење најбоље", рекао је Ђорђевић.

Осим великана из Примере и Премијер лиге, спекулише се о још неколико интересантних клубова, пре свих Бенфики и Фенербахчеу.

"Најважније је да буде здрав и да игра. Изашао је из повреде, очекујем да до краја полусезоне буде стандардан, а шта ће се даље дешавати у овом тренутку не могу да тврдим. Испоштоваћемо Партизан, имаћемо разговоре око његовог даљег статуса и то је све што сада могу да кажем на ту тему", рекао је за "Вечерње новости" Ђорђевић, бивши играч Црвене звезде и Олимпијакоса, те репрезентативац Србије и Црне Горе.

Живковић је најбољи играч Партизана ове сезоне, постигао је девет голова на 20 утакмица, а протеклог викенда вратио се на терен после вишенедељног одсуства.

Партизан има право на само 25% од евентуалног трансфера Живковића у јануару, па покушава да продужи уговор како би имао право на комплетну одштету.

Црно-бели у четвртак играју вероватно кључни меч овог дела сезоне, гостују АЗ Алкмару у петом колу Лиге Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар