Venger prati Živkovića, menadžer poštuje Partizan!

Menadžer Andrije Živkovića Predrag Đorđević priznaje da se mnogo klubovi interesuju za mladog fudbalera, ali da će prvo pregovarati sa Partizanom.

Fudbal 25.11.2015 | 10:00
Venger prati Živkovića, menadžer poštuje Partizan!

Živkoviću na leto ističe ugovor sa srpskim šampionom, a kako prenose španski i engleski mediji, žele ga Atletiko Madrid i Arsenal.

"Interesovanja klubova ima, ali do sada još nije bilo konkretnih razgovora sa Partizanom. On je igrač kluba iz Humske, sešćemo sa čelnicima kluba uskoro za sto i videti koje je rešenje najbolje", rekao je Đorđević.

Osim velikana iz Primere i Premijer lige, spekuliše se o još nekoliko interesantnih klubova, pre svih Benfiki i Fenerbahčeu.

"Najvažnije je da bude zdrav i da igra. Izašao je iz povrede, očekujem da do kraja polusezone bude standardan, a šta će se dalje dešavati u ovom trenutku ne mogu da tvrdim. Ispoštovaćemo Partizan, imaćemo razgovore oko njegovog daljeg statusa i to je sve što sada mogu da kažem na tu temu", rekao je za "Večernje novosti" Đorđević, bivši igrač Crvene zvezde i Olimpijakosa, te reprezentativac Srbije i Crne Gore.

Živković je najbolji igrač Partizana ove sezone, postigao je devet golova na 20 utakmica, a proteklog vikenda vratio se na teren posle višenedeljnog odsustva.

Partizan ima pravo na samo 25% od eventualnog transfera Živkovića u januaru, pa pokušava da produži ugovor kako bi imao pravo na kompletnu odštetu.

Crno-beli u četvrtak igraju verovatno ključni meč ovog dela sezone, gostuju AZ Alkmaru u petom kolu Lige Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar