Клоп: Роџерс није био проблем!

Менаџер Ливерпула не дозвољава да се лоше говори о његовом претходнику.

Фудбал 25.11.2015 | 09:20
Клоп: Роџерс није био проблем!

"Морамо да радимо, то је све. Неко нас пита да ли можемо у Топ 4, али то није мој проблем. Не размишљам на тај начин", порука је Јиргена Клопа после победе над Челсијем (4:1).

Менаџер Ливерпула тргао је екипу ове јесени, па је у последњих пет утакмица остварила четири победе, уз пораз од Кристал Паласа.

Редси тренутно заузимају девето место на табели, са шест бодова мање од Арсенала, који је четврти.

"Новац јесте у Лиги шампиона, али не могу да је обећам. Потребан је напоран рад да би се дошло тамо. Клуб је променио менаџера и то је нешто што довољно говори".

Немац је на овом месту застао и објаснио да његова порука није упућена ка претходном менаџеру.

"Није био проблем у времену, али ни у Брендану Роџерсу, јер је он сјајан менаџер. Међутим, морали су нешто да промене".

Клоп је поставио нови, јасан задатак пред свој тим. Жеља му је да играчи што пре схвате да су довољно добри да у континуитету побеђују у утакмицама као против Челсија.

"Ако сте 'заглављени' у шуми и ако је мрачно и ако сте у мраку уплашени, онда неће 'упалити' ако вам неко просто каже да се не плашите. Све је у вашем уму. Само ви можете да утичете на то. Потребна нам је вера у себе, али то није лампица са 'офф' и 'он' дугметом"

"Волео бих да победим у таквој утакмици и на Енфилду. То је наш следећи изазов. Долази нам Свонси, али још не знам превише о њима. Изгубили смо од Паласа, па морамо да нађемо решење. И наћи ћемо га", поручио је харизматични менаџер.

Коментари / 0

Оставите коментар