Klop: Rodžers nije bio problem!

Menadžer Liverpula ne dozvoljava da se loše govori o njegovom prethodniku.

Fudbal 25.11.2015 | 09:20
Klop: Rodžers nije bio problem!

"Moramo da radimo, to je sve. Neko nas pita da li možemo u Top 4, ali to nije moj problem. Ne razmišljam na taj način", poruka je Jirgena Klopa posle pobede nad Čelsijem (4:1).

Menadžer Liverpula trgao je ekipu ove jeseni, pa je u poslednjih pet utakmica ostvarila četiri pobede, uz poraz od Kristal Palasa.

Redsi trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli, sa šest bodova manje od Arsenala, koji je četvrti.

"Novac jeste u Ligi šampiona, ali ne mogu da je obećam. Potreban je naporan rad da bi se došlo tamo. Klub je promenio menadžera i to je nešto što dovoljno govori".

Nemac je na ovom mestu zastao i objasnio da njegova poruka nije upućena ka prethodnom menadžeru.

"Nije bio problem u vremenu, ali ni u Brendanu Rodžersu, jer je on sjajan menadžer. Međutim, morali su nešto da promene".

Klop je postavio novi, jasan zadatak pred svoj tim. Želja mu je da igrači što pre shvate da su dovoljno dobri da u kontinuitetu pobeđuju u utakmicama kao protiv Čelsija.

"Ako ste 'zaglavljeni' u šumi i ako je mračno i ako ste u mraku uplašeni, onda neće 'upaliti' ako vam neko prosto kaže da se ne plašite. Sve je u vašem umu. Samo vi možete da utičete na to. Potrebna nam je vera u sebe, ali to nije lampica sa 'off' i 'on' dugmetom"

"Voleo bih da pobedim u takvoj utakmici i na Enfildu. To je naš sledeći izazov. Dolazi nam Svonsi, ali još ne znam previše o njima. Izgubili smo od Palasa, pa moramo da nađemo rešenje. I naći ćemo ga", poručio je harizmatični menadžer.

Komentari / 0

Ostavite komentar