Масони сакрили истину о Титанику и Трбосјеку

Масони су били доминантна сила у истрази око потонућа Титаника и допринели су да се одговорни из естаблишмента извуку, тврде најновији подаци.

Свијет 23.11.2015 | 20:00
Масони сакрили истину о Титанику и Трбосјеку

Наиме објављена је тајна архива Слободних зидара у којој се налазе имена 2 милиона масона од 1733. до 1923. године. Ово би могло, како наводе стручњаци, да доведе до преиспитивања скоро 200 година британске историје откривајући заправо да су се масони налазили на свим нивоима некада једне од најмоћнијих монархија на свету, тврде британски медији.

За многе познате Британце који су били масони се одавно већ зна - Винстон Черчил, Оскар Вајлд, Радјард Киплинг... Ипак, сада се открива да су поједине особе, укључене у вези истраге око потонућа Титаника, биле чланови масонских ложа.

Наиме истрага коју је провео амерички сенат показује да мали број чамаца резултат лабавих правила а све очи су упрте у Британски одбор за трговину.

Ипак, истрага коју је провела Велика Британија а под надзором лорда Мерсеја ослободила је Одбор одговорности. Случајност или не, тек лорд Мерсеј је био масон. Али не само он већ и председник Одбора за трговину Сиднеј Букстон.

У архивама се може такође пронаћи и то да су најмање двојица од петоро експерата који су били испитани поводом целог случаја били такође масони.

Ту није крај. Лорд Пирие, који је био директор бродоградилишта које је направило Титаник био је уједно и слободни зидар.

МИСТЕРИЈА ЗВАНА ЏЕК ТРБОСЕК

Ипак, оно што још откривају тајни архиви је заправо ново светло које се баца на случај једног од најпознатијих масовних убица Велике Британије - Џека Трбосека.

Нова књига Брука Робинсона тврди да је Џек Трбосек заправо Мајкл Мајбрик. Робинсон истиче да сва убиства Трбосека носе печат масонског ритуала - примера ради - на лицу једне од његових жртава су уцртана два компаса.

Џек Трбосек је можда коначно откривен с обзиром на тврде да се заправо радило о певачу кога су штитили полицајци иначе чланови масонске ложе.

Према објављеним тајним списима Мајбрик и његов брат Џејмс - који је претходно прозван Трбосек . су заправо били масони.

"У време Џека Трбосека у Парламенту је било негде око 360 Торијеваца од којих су 330 били масони. Цела владајућа класа је била у слободним зидарима. Поента етике масона је - заштитити брадство ма шта год се десило. Они нису штитили Џека Трбосека, они су штитили систем који је Трбосек угрозио. А штитећи систем, морали су да заштите и њега. А Трбосек је то знао", тврди Робинсон.

Према архивама слободни зидари су били истакнути чланови Скотланд Јарда укључујући и комесара Метрополитен полиције сер чарлса Ворена. Други докази долазе од двојице патолога. Они су између осталих као и два од три доктора који су испитивали тела били такође масони.

Тврди се да је Трбосек био члан ложе од 1863 до 1887. То значи да је из ње изашао само годину дана пре мистериозних убистава жена у Источном Лондону.

Извор: ДаилyМаил/Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

блука

23.11.2015 20:06

Масони су кроз историју направили много зла, прво у Египту (зато их је фараон и поробио) а онда по Европи послије крстаских ратова. Они су уцјењивали и Ватикан пријетеци да це обзнанити истину о Христу и тако срусити Хрисцанство. Тразили су разне повластице од Рима и европских династија које су задузивали зеленаским каматама из својих банака. Због тога су и страдали на петак 13.-ти од стране француског краља који се полакомио на њихово огромно богатство стецено зеленасењем али су исти све натоварили на бродове и пребацили у Енглеску (а касније у Америку да би финанцирали рат за независност). Због тога америцки долар има сва обиљезја масонског реда а сви америцки предсједници (сем наводно двоице) су листом били масони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаили Микић

23.11.2015 20:48

БЛУКА све је тачно што сте рекли зато не дирајте у осињак јер и наши "политичари" желе да буду масони који ће бити од државе коју подржавају заштићени попут медвједа у зоолошком врту!