Masoni sakrili istinu o Titaniku i Trbosjeku

Masoni su bili dominantna sila u istrazi oko potonuća Titanika i doprineli su da se odgovorni iz establišmenta izvuku, tvrde najnoviji podaci.

Svijet 23.11.2015 | 20:00
Masoni sakrili istinu o Titaniku i Trbosjeku

Naime objavljena je tajna arhiva Slobodnih zidara u kojoj se nalaze imena 2 miliona masona od 1733. do 1923. godine. Ovo bi moglo, kako navode stručnjaci, da dovede do preispitivanja skoro 200 godina britanske istorije otkrivajući zapravo da su se masoni nalazili na svim nivoima nekada jedne od najmoćnijih monarhija na svetu, tvrde britanski mediji.

Za mnoge poznate Britance koji su bili masoni se odavno već zna - Vinston Čerčil, Oskar Vajld, Radjard Kipling... Ipak, sada se otkriva da su pojedine osobe, uključene u vezi istrage oko potonuća Titanika, bile članovi masonskih loža.

Naime istraga koju je proveo američki senat pokazuje da mali broj čamaca rezultat labavih pravila a sve oči su uprte u Britanski odbor za trgovinu.

Ipak, istraga koju je provela Velika Britanija a pod nadzorom lorda Merseja oslobodila je Odbor odgovornosti. Slučajnost ili ne, tek lord Mersej je bio mason. Ali ne samo on već i predsednik Odbora za trgovinu Sidnej Bukston.

U arhivama se može takođe pronaći i to da su najmanje dvojica od petoro eksperata koji su bili ispitani povodom celog slučaja bili takođe masoni.

Tu nije kraj. Lord Pirie, koji je bio direktor brodogradilišta koje je napravilo Titanik bio je ujedno i slobodni zidar.

MISTERIJA ZVANA DŽEK TRBOSEK

Ipak, ono što još otkrivaju tajni arhivi je zapravo novo svetlo koje se baca na slučaj jednog od najpoznatijih masovnih ubica Velike Britanije - Džeka Trboseka.

Nova knjiga Bruka Robinsona tvrdi da je Džek Trbosek zapravo Majkl Majbrik. Robinson ističe da sva ubistva Trboseka nose pečat masonskog rituala - primera radi - na licu jedne od njegovih žrtava su ucrtana dva kompasa.

Džek Trbosek je možda konačno otkriven s obzirom na tvrde da se zapravo radilo o pevaču koga su štitili policajci inače članovi masonske lože.

Prema objavljenim tajnim spisima Majbrik i njegov brat Džejms - koji je prethodno prozvan Trbosek . su zapravo bili masoni.

"U vreme Džeka Trboseka u Parlamentu je bilo negde oko 360 Torijevaca od kojih su 330 bili masoni. Cela vladajuća klasa je bila u slobodnim zidarima. Poenta etike masona je - zaštititi bradstvo ma šta god se desilo. Oni nisu štitili Džeka Trboseka, oni su štitili sistem koji je Trbosek ugrozio. A štiteći sistem, morali su da zaštite i njega. A Trbosek je to znao", tvrdi Robinson.

Prema arhivama slobodni zidari su bili istaknuti članovi Skotland Jarda uključujući i komesara Metropoliten policije ser čarlsa Vorena. Drugi dokazi dolaze od dvojice patologa. Oni su između ostalih kao i dva od tri doktora koji su ispitivali tela bili takođe masoni.

Tvrdi se da je Trbosek bio član lože od 1863 do 1887. To znači da je iz nje izašao samo godinu dana pre misterioznih ubistava žena u Istočnom Londonu.

Izvor: DailyMail/Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

bluka

23.11.2015 20:06

Masoni su kroz istoriju napravili mnogo zla, prvo u Egiptu (zato ih je faraon i porobio) a onda po Evropi poslije krstaskih ratova. Oni su ucjenjivali i Vatikan prijeteci da ce obznaniti istinu o Hristu i tako srusiti Hriscanstvo. Trazili su razne povlastice od Rima i evropskih dinastija koje su zaduzivali zelenaskim kamatama iz svojih banaka. Zbog toga su i stradali na petak 13.-ti od strane francuskog kralja koji se polakomio na njihovo ogromno bogatstvo steceno zelenasenjem ali su isti sve natovarili na brodove i prebacili u Englesku (a kasnije u Ameriku da bi financirali rat za nezavisnost). Zbog toga americki dolar ima sva obiljezja masonskog reda a svi americki predsjednici (sem navodno dvoice) su listom bili masoni.

ODGOVORITE
Name

Михаили Микић

23.11.2015 20:48

БЛУКА све је тачно што сте рекли зато не дирајте у осињак јер и наши "политичари" желе да буду масони који ће бити од државе коју подржавају заштићени попут медвједа у зоолошком врту!