Пријатељска: Звезда добила Звијезду (Етно село Станишићи)!

Фудбалери Црвене звезде победили су у пријатељском мечу Звијезду (етно село Станишићи) са 2:1. Црвено-бијели "резервисти" се намучили против ривала из Републике Српске.

Фудбал 23.11.2015 | 20:45
Пријатељска: Звезда добила Звијезду (Етно село Станишићи)!

Миодраг Божовић муку мучи са алтернативним решењима. Играчи који су тренутно у другом плану не успјевају да се наметну као адекватне замијене играчима који сигурно "газе" теренима широм Србије и на одличном су путу да освоје титулу.

Прије нешто мање од недељу дана, комбиновани тим Црвене звезде лагано је поражен у Разграду од Лудогореца, док се овог понедјељка намучио да савлада Звијезду 09 из Бијељине, члана Прве лиге Републике Српске.

Голове за комбиновани састав лидера Суперлиге Србије постигли су Лука Јовић у првом и аутогол Бољановића у другом полувремену.

На другој страни, гости су већ у првом минуту повели са пенала који је скривио Мамду Мбођ.

Звезда убедљиво води на табели Суперлиге Србије после 15 узастопних победа, а наредни меч изабраници Миодрага Божовића одиграће 28. новембра против Вождовца на свом терену.

Црвена звеза: Супић, Цветковић, Мбођ, Рендулић, Анђелковић, Ахчин, Плавшић, Гаврић, Веред, Виеира и Јовић. Резерве: Вићић, Н. Јовановић, Ристић, Аџић.

Звијезда: Јовић, С. Николић, Бољановић, Богићевић, Ћосић, Ђокић, Новаковић, Костић, М. Спасојевић, Вучић, Зекић. Резерве: Лакић, Бабић, Топић, Стјепановић, Стевановић, Дражић, Ескић, Фуртула, М. Николић, Хасанбашић, Аврамовић, Пармаковић, Будечевић, Шикуљак, Дошло, С. Спасојевић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар