Prijateljska: Zvezda dobila Zvijezdu (Etno selo Stanišići)!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u prijateljskom meču Zvijezdu (etno selo Stanišići) sa 2:1. Crveno-bijeli "rezervisti" se namučili protiv rivala iz Republike Srpske.

Fudbal 23.11.2015 | 20:45
Prijateljska: Zvezda dobila Zvijezdu (Etno selo Stanišići)!

Miodrag Božović muku muči sa alternativnim rešenjima. Igrači koji su trenutno u drugom planu ne uspjevaju da se nametnu kao adekvatne zamijene igračima koji sigurno "gaze" terenima širom Srbije i na odličnom su putu da osvoje titulu.

Prije nešto manje od nedelju dana, kombinovani tim Crvene zvezde lagano je poražen u Razgradu od Ludogoreca, dok se ovog ponedjeljka namučio da savlada Zvijezdu 09 iz Bijeljine, člana Prve lige Republike Srpske.

Golove za kombinovani sastav lidera Superlige Srbije postigli su Luka Jović u prvom i autogol Boljanovića u drugom poluvremenu.

Na drugoj strani, gosti su već u prvom minutu poveli sa penala koji je skrivio Mamdu Mbođ.

Zvezda ubedljivo vodi na tabeli Superlige Srbije posle 15 uzastopnih pobeda, a naredni meč izabranici Miodraga Božovića odigraće 28. novembra protiv Voždovca na svom terenu.

Crvena zveza: Supić, Cvetković, Mbođ, Rendulić, Anđelković, Ahčin, Plavšić, Gavrić, Vered, Vieira i Jović. Rezerve: Vićić, N. Jovanović, Ristić, Adžić.

Zvijezda: Jović, S. Nikolić, Boljanović, Bogićević, Ćosić, Đokić, Novaković, Kostić, M. Spasojević, Vučić, Zekić. Rezerve: Lakić, Babić, Topić, Stjepanović, Stevanović, Dražić, Eskić, Furtula, M. Nikolić, Hasanbašić, Avramović, Parmaković, Budečević, Šikuljak, Došlo, S. Spasojević.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar