КСС: Кошаркашице и навијачи Србије у историји!

Кошаркашки савез Србије захвалио се навијачима који су до последњег места испунили дворану Пионир на утакмици женске селекције са Немачком.

Кошарка 24.11.2015 | 17:00
КСС: Кошаркашице и навијачи Србије у историји!

"Захваљујемо се сваком од 7.000 људи који су у суботу испунили дворану Пионир до последњег места, јер су тиме показали колико градјани Србије поштују и подржавају европске краљице."

"Оваква посета била је убедљиво највећа тог дана у целој Европи, а вероватно и у историји, бар оној новијој, европских квалификација. О томе колико Србија воли своје хероине, говори податак да оволико гледалаца није било на финалним утакмицама првенстава Европе годинама, да не кажемо деценијама уназад", наводи се на сајту КСС.

Национални савез захвалио се тренерима и професорима који су довели своје ученике са територије целе Србије и Београда.

"Велико хвала медијима, који су нас пратили најављујући ову утакмицу и без чије помоћи суботње вече не би било тако величанствено. Надамо се да ће и они малобројни медији, који су сматрали да фудбалска утакмица Реал - Барселона заслужује четири пута већи простор у новинама од првакиња Европе, схватити да су погрешили и да ће се убудуће придружити осталима. Желимо да цела Србија види наше шампионке и зато ћемо утакмицу са Украјином играти у Нишу, а тражићемо дозволу од ФИБА да меч са Луксембургом такодје играмо ван Београда", закључује се у саопштењу.

Србија је на старту квалификација убедљиво савладала Немачку са 100:57.

Коментари / 0

Оставите коментар