Анћелоти: Повратак у Реал?! Што да не!

Искусни италијанкски стручњак Карло Анћелоти, који је од летос без посла, могао би ускоро да се врати на посао и преузме неки од великих европских клубова.

Фудбал 24.11.2015 | 20:00
Анћелоти: Повратак у Реал?! Што да не!

Италијан, који је без ангажмана од како се растао са Реалом, помиње се као једно од могућих решења на "Сантјаго Бернабеу". Рафа Бенитез је после слома у "ел класику" на удару медија и сва је прилика да неће још дуго остати на месту тренера Реала.

Анчелоти је у краћем интервјуу за италијански државни радио РАИ 1 оставио отворена врата када је у питању његов повратак у Мадрид.

"Повратак у Реал следеће сезоне? Што да не? Или можда у ПСЖ или Челси. Било ми је лепо где год да сам радио. Рекао сам да желим да чекам до краја сезоне и нећу променити одлуку. Већ сам одбио неколико клубова", открио је Анчелоти.

Италијан је био омиљен међу играчима Реала. Кристијано Роналдо је имао посебно добар однос са Италијаном и тешко му је пао његов одлазак. Међутим, Карло не жели да анализира у чему је тајна тако убедљивог пораза Реала од Барселоне протеклог викенда.

"Сваки тренер добије играче које жели. Причао сам са Кристијаном Роналдом пре недељу дана, и није ми рекао ни реч о могућим лошим односима са Рафом Бенитезом. Не бих причао о кризи у Реалу. Тешко ми је да са дистанце оценим шта је узрок проблема", закључио је Анчелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар