Anćeloti: Povratak u Real?! Što da ne!

Iskusni italijankski stručnjak Karlo Anćeloti, koji je od letos bez posla, mogao bi uskoro da se vrati na posao i preuzme neki od velikih evropskih klubova.

Fudbal 24.11.2015 | 20:00
Anćeloti: Povratak u Real?! Što da ne!

Italijan, koji je bez angažmana od kako se rastao sa Realom, pominje se kao jedno od mogućih rešenja na "Santjago Bernabeu". Rafa Benitez je posle sloma u "el klasiku" na udaru medija i sva je prilika da neće još dugo ostati na mestu trenera Reala.

Ančeloti je u kraćem intervjuu za italijanski državni radio RAI 1 ostavio otvorena vrata kada je u pitanju njegov povratak u Madrid.

"Povratak u Real sledeće sezone? Što da ne? Ili možda u PSŽ ili Čelsi. Bilo mi je lepo gde god da sam radio. Rekao sam da želim da čekam do kraja sezone i neću promeniti odluku. Već sam odbio nekoliko klubova", otkrio je Ančeloti.

Italijan je bio omiljen među igračima Reala. Kristijano Ronaldo je imao posebno dobar odnos sa Italijanom i teško mu je pao njegov odlazak. Međutim, Karlo ne želi da analizira u čemu je tajna tako ubedljivog poraza Reala od Barselone proteklog vikenda.

"Svaki trener dobije igrače koje želi. Pričao sam sa Kristijanom Ronaldom pre nedelju dana, i nije mi rekao ni reč o mogućim lošim odnosima sa Rafom Benitezom. Ne bih pričao o krizi u Realu. Teško mi je da sa distance ocenim šta je uzrok problema", zaključio je Ančeloti.

Komentari / 0

Ostavite komentar