Реал Мадрид: Одлука о Рафи већ вечерас?!

Председник Реал Мадрида Флорентино Перез заказао конференцију за новинаре за вечерас.

Фудбал 23.11.2015 | 18:00
Реал Мадрид: Одлука о Рафи већ вечерас?!

Рафаел Бенитез вечерас добија отказ?

Видећемо!

Углавном, најновија вест из Реал Мадрида је да је за вечерас, у 19.30 часова заказана конференција за новинаре председника клуба Флорентина Переза, "после састанка Управног одбора", како пише у саопштењу "краљевског клуба".

Два дана после демолирања, понижавања Реала у "Ел Класику", не престају критике на рачун целог клуба - од председника, преко тренера, до играча на терену, који нису знали где су.

Барселона је одржала фудбалски час умишљеним звездама Реала. Беле марамице (или чиме год да су махали навијачи Реала), звиждуци свима који су избламирали "краљевски клуб" у суботу предвече, били су јасан знак да је Реалу неопходно ресетовање.

Наводно је после тешког пораза од Барсе (0:4), Кристијано Роналдо рекао: "Или Бенитез или ја".

Тешко је за претпоставити да би управа Реала изабрала Бенитеза пре Роналда, мада... Не треба заборавити да су челни људи Реала имали "на тацни" Јиргена Клопа, али су се ипак одлучили за Бенитеза. Али, то је сада историја, садашњост је врло лоша по "краљевиће". Поједини медији тврде да је Бенитез добио подршку од Переза, чак и да му је рекао да "ако Роналдо треба да греје клупу - нека је греје".

Други, пак, тврде да је Бенитез суочен са тихом побуном у свлачионици и да је "покојни".

Медији широм Европе већ лицитирају имена могућих наследника Бенитеза. Помињу се: Карло Анћелоти, Маурисио Покетињо, Висенте дел Боске... Зинедин Зидан се такође помиње, али он каже: "Нисам још спреман".

Ипак, сачекајмо вечерашњу конференцију за новинаре.

Коментари / 0

Оставите коментар