Real Madrid: Odluka o Rafi već večeras?!

Predsednik Real Madrida Florentino Perez zakazao konferenciju za novinare za večeras.

Fudbal 23.11.2015 | 18:00
Real Madrid: Odluka o Rafi već večeras?!

Rafael Benitez večeras dobija otkaz?

Videćemo!

Uglavnom, najnovija vest iz Real Madrida je da je za večeras, u 19.30 časova zakazana konferencija za novinare predsednika kluba Florentina Pereza, "posle sastanka Upravnog odbora", kako piše u saopštenju "kraljevskog kluba".

Dva dana posle demoliranja, ponižavanja Reala u "El Klasiku", ne prestaju kritike na račun celog kluba - od predsednika, preko trenera, do igrača na terenu, koji nisu znali gde su.

Barselona je održala fudbalski čas umišljenim zvezdama Reala. Bele maramice (ili čime god da su mahali navijači Reala), zvižduci svima koji su izblamirali "kraljevski klub" u subotu predveče, bili su jasan znak da je Realu neophodno resetovanje.

Navodno je posle teškog poraza od Barse (0:4), Kristijano Ronaldo rekao: "Ili Benitez ili ja".

Teško je za pretpostaviti da bi uprava Reala izabrala Beniteza pre Ronalda, mada... Ne treba zaboraviti da su čelni ljudi Reala imali "na tacni" Jirgena Klopa, ali su se ipak odlučili za Beniteza. Ali, to je sada istorija, sadašnjost je vrlo loša po "kraljeviće". Pojedini mediji tvrde da je Benitez dobio podršku od Pereza, čak i da mu je rekao da "ako Ronaldo treba da greje klupu - neka je greje".

Drugi, pak, tvrde da je Benitez suočen sa tihom pobunom u svlačionici i da je "pokojni".

Mediji širom Evrope već licitiraju imena mogućih naslednika Beniteza. Pominju se: Karlo Anćeloti, Maurisio Poketinjo, Visente del Boske... Zinedin Zidan se takođe pominje, ali on kaže: "Nisam još spreman".

Ipak, sačekajmo večerašnju konferenciju za novinare.

Komentari / 0

Ostavite komentar